top of page

Pattijoen Urheilijat ja Ossi Meriläinen vierailevat Kouvolassa tiistaina


Itä-Länsi ja juhannus ovat takana ja runkosarjan jälkimmäinen puolisko alkaa kotiottelulla Pattijoen Urheilijoita vastaan. Vierailija PattU on kahden ottelun kiertueella, sillä se kohtaa keskiviikkona Haminan Palloilijat Vallikentällä. Joukkueet kohtasivat ”Jäämeren tuplalla” kesäkuun alussa. KPL oli silloin Janne Kivipellon (1+4/1) johdolla etevämpi numeroin 0 – 2 (4-11, 3-5). Otteluennakossa ääneen pääsee Sasu Toikka.

KPL on juhlinut ulkopelissä


Itä-Länsi -viikonloppu oli KPL:n näkökulmasta voitokas monellakin tapaa, kun sekä B-pojat, A-pojat että miehet kaatoivat lännen. Valtteri Luoma pokkasi A-pojissa Idän kakkospalkinnon, Sasu Toikka miehissä joukkueensa ykköspalkinnon ja Kivipelto puolestaan palkittiin koko miesten ottelun parhaana pelaajana. Juuri kesäkuun parhaaksi pelaajaksi valittu Matti Latvala, kopparina pitkästä aikaa pelannut Anssi Lammila ja Tommi Mäentausta hoitivat oman hommansa myös tyylikkäästi. Pelinjohtajakaksikko Matti IivarinenJukka Mäkinen oli myös selvästi Lännen kolleegoitaan edellä.

Toisen Itä-Läntensä pelannut Sasu Toikka arvosti tapahtumaa: ”Itä-Länsi meni oikein hyvin! Perjantaina vielä treenattiin Kouvolassa ja lauantai ja sunnuntai nautittiin Itä-Länsi- tunnelmasta. Hieno tapahtuma ja mahtava tunnelma!”

Sasu Toikka (kuvassa), Valtteri Luoma ja Janne Kivipelto muodostavat tehokkaan etukentän


”Pattu osaa olla vaarallinen. Siellä on tekijämiehiä, joiden kanssa pitää olla varuillaan. Ja onhan se kiva saada Ossi (Meriläinen) saunaan!”, virkkaa Toikka.

Tiistain vierasjoukkueesta arvo-ottelussa nähtiin kokeneet Topi Kosonen ja Timo Kallio, jotka ovat seurajoukkueensa kantavia voimia. Kärkietenijänä Itä-Lännessä pelannut Kallio vastaa PattUn tilanteiden rakentelusta. Kallio tunnetaan hyvänä pomputtajana. Lukkari Kosonen on vastannut sisäpelissä lähinnä kotiutuspuolesta kovine vaakamailalyönteineen. Kotiutusvastuuta Kososen kanssa on jakamassa kouvolalaisille tuttu kesän 2015 lyöjäkuningas Ossi Meriläinen apunaan toinen lyöjäjokeri Jari Törmänen. Moninkertainen Itä-Länsi-kävijä Paavo Pelto on tällä hetkellä loukkaantuneena.

Itä-Länsi ei tarjonnut KPL:n edustusjoukkueelle lepoviikonloppua ja juhannuskin on takana. Onko lepäilty tarpeeksi? ”Tarpeeksi ja tarpeeksi, lokakuussa sitten levätään, sitä varten taas talvi treenattiin, että jaksaa kesän ja syksyn painaa!”

Tervetuloa täyttämään katsomot taas tiistaina – ja kättä yhteen!


Tiistain otteluun Veikkaus-kortilla kaksi yhden hinnalla. Sunnuntain Kouvolan Sanomista löytyneellä etukupongilla saa lipuista viiden euron alennuksen. Tarjouksia ei voi yhdistää.

Otteluisäntänä toimii Ravintola Vanha Kelo

Irish Pub Old Tomin jälkipeleillä haastattelussa kakkospelinjohtaja Jukka ”Mehu” Mäkinen

Comentarios


bottom of page