top of page

Patrik Wahlsten tykitti voiton - mahtava nousu ja ratkaisu räjäyttivät KSS Energia Areenan!


Kouvolan Pallonlyöjät otti ensimmäisen kiinnityksen voittamalla melkoisen näytelmän jälkeen Manse PP:n 2-0 (2-1, 7-5). Ottelun hahmo oli Patrik Wahlsten, joka tykitti hurjat 1+7 juoksua. Toisella jaksolla Wahlsten huudatti kotiyleisöä, kun kahden juoksun takaa-ajoasemasta Pate iski pallon kakkospesän päältä maisemiin!


KPL aloitti kauden 2023 pudotuspelit vahvasti: heti ensimmäisen vuoroparin aloittavalla Patrik Wahlsten tälläsi pallon kolmospuolelta maisemaan, ja jokeripaitaan sonnustautunut Matti Saukko sekä paluun leikkauksen jälkeen pesiskentille tehnyt Patrik Vartama viilettivät kotiin. Mansen vastaus tuli heti samassa vuorossa, kun vaarallisesti läpi ottelun lyönyt jokeri Perttu Ruuska löi ja Severi Tikkakoski toi tilanteeksi 2-1. Tämän jälkeen jakso jatkui tasaisissa merkeissä. Koplan sisäpeli yskähteli, mutta ulkona joukkue suoritti vahvasti. Manse rakensi hyvien vaihtajiensa voimin tilannetta tilanteen perään, mutta kotijoukkue kesti tulituksen. Lopulta jakso ratkesi KPL:n voittoon, kun Juha Puhtimäki irtosi kolmoselta ja lukkari Aleksi Vainio nappasi hänestä kolmannen palon kotipesään.


Jos ensimmäisen vuoron alku oli Koplalta vahva, toinen jakso käynnistyi täydessä Manse PP:n komennossa. Kotiyleisö oli vasta asettumassa takaisin paikoilleen tavallista lyhyemmän tauon jäljiltä, kun tamperelaiset olivat tykittäneet taululle jo tylyt 0-3-lukemat. Arkkitehtina vieraiden komeassa alussa hääri Perttu Ruuska, joka löi juoksuista kaksi ja toi yhden. Lisää Mansen vyöryä saatiin todistaa toisen aloittavalla, kun Juha Puhtimäen kahdella lyödyllä vieraat siirtyivät jo ratkaisevalta tuntuvaan viiden juoksun johtoon.

Jakso ei kuitenkaan suinkaan ollut ratkennut. Kopla aloitti kirinsä toisen lopettavalla Wahlstenin ja Vainion lyömillä juoksuilla, tuojina Arttu Ruuska ja Jasperi Luoma. Wahlsten onnistui myös seuraavassa vuorossa kotiuttaessaan Matti Saukon, ja yhtäkkiä kotijoukkue oli kirinyt jo kahden juoksun päähän Mansesta. Kouvolalaisyleisö pääsi kuin pääsikin juhlimaan voittoa KSS Energia Areenalla, kun ottelun hahmo Wahlsten kiskaisi viimeisessä vuorossa pallon kakkospuolelta läpi: tuloksena kolme tavallista, kunnari ja ottelun voitto. Joukkueensa parhaaksi valittu Wahlsten takoi lämpimässä keskiviikkoillassa kunnarin lisäksi huimat seitsemän juoksua.


Lehdistötilaisuus

Otteluhaastattelussa Patrik Vartama

Puolivälieräsarja jatkuu perjantaina 18.8. kello 17:30 Tampereella. KSS Energia Areenalla mitellään jälleen sunnuntaina 20.8., tuolloin ottelu alkaa kello 17. Tervetuloa!Comments


bottom of page