top of page

Pala kesää joululahjaksi – Koplan joulukampanja käynnistyy!


Kauden 2020 liput ja kausikortit nyt pukinkonttiin – kausikortin ostajalle joulukampanjan ajan pipo tai tuubihuivi kaupan päälle! 

KPL järjestää 25.11. – 20.12.2019 ajan joulukampanjan! Joulukampanjassa on myynnissä lippupaketit kaudelle 2020 ja kyseisenä aikana uuden kausikortin ostaneille sekä vanhan kortin ladanneille laitetaan mukaan Kopla-tuubihuivi tai KPL-pipo. Kausikorttilahja voimassa kampanjan ajan tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

Lippupaketit voit ostaa KPL:n toimistolta arkisin 10.00 – 15.00 tai Kopla-Shopista osoitteesta www.seamchip.fi/kopla. Koplan toimisto sijaitsee osoitteessa Salpausselänkatu 40 (3. kerros).

Huomioi, että postilakko voi vaikuttaa toimitusaikoihin. Arvostamme, jos pystyt noutamaan verkkokaupasta ostamasi paketin KPL:n toimistolta. Näin varmistamme, että joululahjaksi ostetut paketit ehtivät pukinkonttiin!

Lippuja voi ostaa myös Smartumin kulttuuriseteleillä- sekä kortilla, ePassilla sekä Edenredin virikekortilla ja -seteleillä. Verkkokaupassa kyseiset maksutavat eivät ole käytössä.

Lippupakettien hinnat joulukampanjassa:

 1. 3 lippua hintaan 40 euroa 

 2. 5 lippua hintaan 65 euroa

 3. 10 lippua hintaan 120 euroa

Lippupakettien lisäksi myynnissä on tietysti ensi kauden kausikortit. Joulukampanjan aikana kaupan päälle tuubihuivi tai pipo!

Kausikortilla pääset jokaiseen KPL:n kauden 2020 runkosarjan otteluun jonottamatta. Kausikortille on mahdollista valita myös oma paikka, joka on voimassa kauden loppuun asti. Mahdollisissa pudotuspeleissä kortille on mahdollista ladata lippuja erilliseen hintaan.

Ota yhteyttä toimistolle oman paikkasi varaamiseksi. Toimiston puhelinnumero on 040 358 6719 ja sähköpostiosoite toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

Kannattaja- ja klubikortilla pääset kaikkiin KPL:n järjestämiin kotiotteluihin kauden loppuun saakka.

Kausikortit ovat myynnissä KPL:n toimistolla sekä Kopla-Shopissa osoitteessa: www.seamchip.fi/kopla 

KPL:n toimistolta kausikortin voi ostaa Smartumin kulttuuriseteleillä- sekä kortilla, ePassilla sekä Edenredin virikekortilla ja -seteleillä. Verkkokaupassa kyseiset maksutavat eivät ole käytössä.

Kausikorttien hinnat kaudelle 2020:

 1. Runkosarja: Aikuiset 150€

 2. Runkosarja: Eläkeläiset/opiskelijat 120€

 3. Runkosarja: A-katsomo 190€

 4. Kannattajakortti (sis. kaikki kauden kotiottelut) 290€

 5. Klubikortti (sis. ruokailun, VIP-palvelut, VIP-paikan) 900€

 6. Klubikortti Avec (sis. ruokailun, VIP-palvelut, VIP-paikan kahdelle) 1500€

MustaKeltaisten* kausikortit:

 1. Aikuiset 125€

 2. A-katsomo 165€

 3. Kannattajakortti 265€

* MustaKeltaisten kausikorttialennus voimassa vain päättyneen kauden jäsenkorttilaisille

Comments


bottom of page