top of page

Otteluinfo torstain viidenteen välierät – osta lippusi ennakkoon, vältä jonottaminen


Kouvolan Pallonlyöjät ja Sotkamon Jymy pelaavat torstaina välieräsarjan viidennen ja ratkaisevan ottelun KSS Energia Areenalla klo 16.30 alkaen.

Otteluun on odotettavissa 3500–4000 katsojaa, joten katsojien on syytä huomioida muutamia asioita.

Otteluisäntä: Rakennuspalvelu Muuronen Ky

Pub Old Tomin loppuverryttelyissä: Valtteri Luoma

Lippujen hinnat ja ennakkoliput

Lipunmyynti aukeaa KSS Energia Areenalla klo 15.30. Sisäänkäyntejä on kolme, joista tarkempi info alempana. Lippuja myydään Ässätornin sisääntulossa, Teatterin sisääntulossa (pääsisäänkäynti) ja jäähallin lipunmyyntipisteellä.

Ennakkoliput ovat myynnissä pelipäivänä KPL:n toimistolla klo 9.00–15.00 (Salpausselänkatu 40, 3. krs.), Kauppakeskus Veturin Arnoldsissa klo 9.30–14.30 ja KPL:n verkkokaupassa.

Verkkokaupasta ostetut liput tulevat sähköpostiin, josta ne voi tulostaa tai näyttää puhelimen näytöltä sisääntultaessa.

Lippujen hinnat:

Aikuiset 17€ Eläkeläiset ja opiskelijat 12€ Lapset 12–17-vuotiaat 5€ Alle 12-vuotiaat lapset ilmaiseksi

Pyydämme varaamaan käteisellä ostettaessa tasarahaa lipunostamista varten, jotta lipunmyynti sujuu nopeasti.

Ässätornin portilla ei ole maksupäätettä. Sisään pääsee ennakkolipuilla, Kopla-kortille ladatuilla lipuilla ja kausikorteilla, sekä käteisellä. KPL:n 12–17-vuotiaat juniorit kulkevat tämän portin kautta.

Teatterin portilla on käytössä yksi maksupääte, joka löytyy vasemmanpuoleisesta lippukopista, takakentän puolelta. Avaamme myös kolmannen lipunmyyntipisteen, joka kuitenkin sulkeutuu pelin alkaessa kello 16.30.

Jäähallin portilla toimii kaksi lippukoppia, joista molemmista löytyy maksupääte. Koitamme saada jäähallin portille myös yhden kiertävän partion, joka myy lippuja käteisasiakkaille.

Skeittiparkin sisäänkäynti, eli pukukoppien ja vessojen luona oleva käytävä on käytössä vain liikuntarajoitteisten ja lastenvaunuilla kulkua varten. Tällä sisäänkäynnillä EI OLE LIPUNMYYNTIÄ. Lippu pitää hankkia muilta porteilta. Pahoittelemme aiheutuvaa vaivaa.

Kioskit ja myyntipisteet

KSS Energia Areenan kioskit löytyvät pääkatsomon takaa ja kolmospuolen ns. betonikatsomon ylätasolta. Jaksotauko kestää vain 15 minuuttia, joten varaudu jonottamaan. VMP-terassi palvelee kakkospesän kohdalla ja kolmospuolella on lisäterassi katoksen alla.

Fanikauppa löytyy sinisestä kontista pääkatsomon takana olevalta myyntialueelta.

WC:t sijaitsevat kolmospuolella katsomon ylätasanteella sekä jäähallin ”kongissa” kentän tasolla.

VIP-vieraiden Kopla-klubi löytyy Lumon Areenalta, jonne kulku jäähallin liikenneympyrästä. Jäähallin A-ovesta sisään ja Orpe-klubille kolmanteen kerrokseen.

Lehdistötilaisuus järjestetään ottelun jälkeen median edustajille kolmospuolen katsomon pukuhuoneessa.

Tervetuloa otteluun!

Comments


bottom of page