top of page

Otteluennakko: Tylyllä tekemisellä pisteet kotiin


Torstaina Kouvolan Pallonlyöjät matkustaa Saarikentälle Vimpelin Vedon vieraaksi. Kotijoukkue Veto on varmasti valmis revanssiin, sillä KPL nöyryytti vetolaisia Kouvolassa puhtaalla 2–0 (6-1, 4–2) voitolla toukokuussa. Sarjan kärkipään kamppailu tulee suorana lähetyksenä Koplaradiosta.

Saarikenttä ei ole ollut viime vuosien aikana KPL:lle helppo paikka. Veto on uittanut Koplaa Savonjoessa urakalla. KPL:n jokerina pelaava Matti Saukko peräänkuuluttaa KPL:ltä tylyä tekemistä.

– Torstaina pitää uskaltaa lähteä tosissaan haastamaan Vetoa. Pitää lyödä tylyjä pinnoja ja vaihtolyöntejä. Ei voida lähteä katselemaan vierestä, Saukko toteaa.

Matti Saukon nopeutta tarvitaan taas torstaina


KPL on alkukauden aikana onnistunut voittamaan kaikki sarjan kärkijoukkueet. Saukon mukaan se tuo itseluottamusta tekemiseen.

– Hyvällä pelillä pystytään voittamaan. Pomppu on meiltä pois, mutta siihen on valmistauduttu talvesta alkaen. Tärkeää meidän on voittaa Vimpeli myös etenemisessä, tällä kaudella 20 juoksua tuonut Saukko tuumaa.

KPL sai viime otteluun sairastuvalta Anssi Lammilan. Joukkue kulkee tällä hetkellä neljän ottelun voittoputkessa. Veto reissasi viime viikolla Itä-Suomessa, jossa se hävisi Joensuun Mailalle, mutta voitti Imatran Pallo-Veikot. Vedon kokoonpanosta ovat olleet pois Mikko Kanala ja Teemu Isoketo. KPL:n sairastuvalla oli vielä tiistaina Sasu Toikka.

Tilastot:

Vimpelin Veto (2.) 17 ottelua, 39 pistettä, juoksusuhde 184–89 Paras lyöjä: Janne Mäkelä 3+55 (3.) Paras etenijä: Olli Heikkala 31 (3.) Paras kärkilyöjä: Henri Puputti 92 (10.)

Kouvolan Pallonlyöjät (4.) 16 ottelua, 35 pistettä, juoksusuhde 123–64 Paras lyöjä: Juha Korhonen 0+36 (11.) Paras etenijä: Tommi Mäentausta 28 (7.) Paras kärkilyöjä: Juho Hacklin 88 (15.)

teksti: Harri Liekola kuva: Teemu Parta


Comments


bottom of page