top of page

Otteluennakko: Ryöstöretki Seinäjoelle

Seinäjoen JymyJussit asettuvat KPL:n vastustajiksi torstai-iltana Seinäjoella. Ottelu on kuultavissa Koplaradion välityksellä.

JymyJussit on aloittanut kauden verkkaisesti ja sillä on tilillään vasta seitsemän ottelua. JymyJussit on aloittanut jokeri Jukka-Pekka Vainionpään johdolla vahvasti. Pisteitä joukkueella on viiden voiton myötä 13. Lähes puolet joukkueen juoksuista lyönyt Vainionpää on aloittanut totutun vahvasti. Tälle kaudelle uusina pelaajina joukkueeseen liittyivät ykköstilanteen taitava vaihtaja, tulisieluinen Juuso Myllyniemi ja lukkari Henri Itävalo.

KPL uurasti viime viikolla kolme peliä, josta saldona oli kaksi pistettä. KPL majailee sarjassa neljäntenä 21 pisteellä. Jokeri Juha Korhonen onnistui sunnuntaina Koskenkorvan Urheilijoita vastaan viidesti ja KPL:n paras kotiuttaja on löytämässä vahvaa lyöntivirettä. JymyJussien Tuomas Raunio on yksi sarjan aliarvostetuimmista kärkietenijöistä, vaikka tilastojen valossa Raunio pelaa jälleen loistavaa kautta. Alkukaudella Raunio on kerännyt 41 kentällemenoa ja 13 tuotua.

Juho Hacklinilla on tärkeä tehtävä kopparina torstaina


KPL on pelannut etenkin ulkokentällä alkukaudesta tasaisen vahvasti ja se on päästänyt sarjassa vähiten juoksuja. JymyJussit on päästänyt enemmän juoksuja kuin se on onnistunut itse tekemään.

JymyJussien numerolla kolme alkukaudesta pelannut Ville Hotakainen loukkaantui JymyJussien edellisessä ottelussa Hyvinkään Tahkoa vastaan ja yli 67%:n tehoilla onnistunut Hotakainen tuskin on pelikunnossa. KPL:ltä sivussa on Konsta Hyötyläinen ja flunssan vuoksi Valtteri Luoma. Farmiseura Jyväskylän Kirissä alkukauden Ykköspesistä pelannut Iiro Nokkala tulee mukaan tusinaan.

Koplaradion lähetys alkaa klo 17.50 ennakkotunnelmilla. TÄSTÄ kuuntelemaan!

Tilastot:

Seinäjoen JymyJussit 7 ottelua, 13 pistettä, juoksusuhde 53-56 (5.) Paras kotiuttaja: Jukka-Pekka Vainionpää 1+24 (5.) Paras etenijä: Tuomas Raunio 13 (18.) Paras kärkilyöjä: Jukka-Pekka Vainionpää 46 (23.)

Kouvolan Pallonlyöjät 10 ottelua, 21 pistettä, juoksusuhde 66-33 (4.) Paras kotiuttaja: Juha Korhonen 0+20 (11.) Paras etenijä: Teemu Nurmio 14 (15.) Paras kärkilyöjä: Teemu Nurmio 47 (20.)

teksti: Harri Liekola kuva: Teemu Parta

댓글


bottom of page