top of page

Otteluennakko: KPL matkustaa Kankaanpään Mailan vieraaksi

Tiistaina kauden ensimmäisen tappion kokenut KPL matkustaa torstaina Kankaanpään Mailan vieraaksi. Kotijoukkue KaMa on aloittanut kautensa vaihtelevasti. Joukkue on saalistanut kahdeksassa ottelussa neljä voittoa ja kahdeksan pistettä. KaMalla ei ole vielä yhtään puhdasta 2–0 voittoa. Ottelu kuunneltavissa suorana lähetyksenä Koplaradiosta!

KPL jatkaa sarjakärjessä, vaikka se tiistaina hävisikin Helsingissä Sotkamon Jymylle 2-0 (4-2, 4-2). Kauden alussa Superpesiksen parasta ulkopeliä esittänyt KPL sortui tiistaina räpylävirheisiin, eikä onnistunut myöskään sisäpelissä riittävällä tasolla.

Kankaanpään Maila hankki tälle kaudelle kaksi kouvolalaisille tuttua pelimiestä, kun Joni Rytkönen ja Sami Joukainen siirtyivät KaMan paitaan. Rytkönen on kahdessa viime ottelussa pelannut numerolla kaksi erittäin tehokkaasti. Joukaisen alkukausi oli vaikea, mutta kaikkien aikojen lyöjäkuningas on löytänyt lyöntivirettään. Joukainen on sivaltanut kahdeksassa ottelussa 11 juoksua. Tiistaina Kankaanpää teki hukkareissun Kempeleelle ja hävisi tiukan kamppailun 1-0 (2-2, 4-1).

Teemu Nurmio on pelannut mainiosti


Kankaanpään Pohjanlinnan kentän pinta uusittiin tälle kaudelle ja se on entistä kenttää hitaampi. Myöskään pomppu ei nouse entiseen tapaan. KaMan ykkösvaihtaja Henri Pulkkinen on kuitenkin onnistunut erinomaisesti ja mies on kärkilyöntitilaston kolmantena 50 kärkilyönnillä.

KPL on muovannut kokoonpanoa viime aikoina ja pelinjohtaja Eero Pitkänen on pyörittänyt tällä kaudella 14 pelaajaa kokoonpanossa. Konsta Hyötyläinen oli tiistaina sivussa ja on tuskin pelikunnossa vielä torstaina. Joukkueesta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja sisäpeliä pyörittämään, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisella järjestyksellä KPL lähtee torstain otteluun.

Ottelu kuunneltavissa suorana lähetyksenä Koplaradiosta! TÄSTÄ kuuntelemaan (sivu avautuu lähetyksen alkaessa)!

Saukko osaa lentää


Joukkueiden tilastot:

Kankaanpään Maila (7.) 8 ottelua, 8 pistettä, juoksusuhde 25–53 Paras lyöjä: Sami Joukainen 0+11 (15.) Paras etenijä: Topias Lilja 7 (31.) Paras kärkilyöjä: Henri Pulkkinen 50 (3.)

Kouvolan Pallonlyöjät (1.) 8 ottelua, 19 pistettä, juoksusuhde 58–27 Paras lyöjä: Juha Korhonen 0+15 (10.) Paras etenijä: Teemu Nurmio 12 (8.) Paras kärkilyöjä: Juho Hacklin 39 (16.)

Comments


bottom of page