top of page

Otteluennakko: Hyötyläinen palaa miehistöön Raahea vastaan

Sarjakärjessä vakuuttavaa voittokulkuaan jatkava KPL saa helatorstaina vieraakseen Pattijoen Urheilijat. Raahelaiset saapuvat Kouvolaan suoraan Joensuusta, jossa se kohtasi Joensuun Mailan. Keskiviikkona PattuU teki pahan mahalaskun, sillä JoMa juoksutti raahelaisia juoksuin 21-0 (jaksot 6-0, 15-0). PattUn lähtökohdat ovat siis otteluun melko haastavat, mutta joukkueen viuhkavelho Jari Karjaluoto on varmasti ehtinyt loihtia käärmekeiton torstaita varten.

PattU on pelannut ennen eilistä alkukauden aikana neljässä ottelussaan tiukkoja vääntöjä. Tuloksena on kolmen pisteen voitto kotona Hyvinkäästä, sekä kahden pisteen saalis vierailusta Kankaanpäähän. Vimpelikään ei päässyt sunnuntain Raahen vierailullaan helpolla, vaan mestareiden oli tyytyminen tiukan toisen jakson jälkeen kahteen pisteeseen lukemin 0-1 (4-7, 2-2).

Pattijoen Urheilijoiden kokenut kapteeni Topi Kosonen on joukkuen kulmakivi, jonka johdolla taisteleva joukkue ei tule päästämään Koplaa helpolla. Juoksuja Raahe on tehnyt 19. KPL on nakuttanut juoksuja  tuplasti, 40.

Teemu Nurmio on kovassa kunnossa


Kopla tavoittelee jo kuudetta perättäistä voittoa tällä kaudella. KSS Energia Areenalta ei ole vastustajille tällä kaudella herunut kotiinviemisiksi pistettäkään. Sunnuntaina pisteet haettiin Kempeleeltä vakuuttavasti 0-2 (0-7, 2-3). Vahvana jatkunutta ulkopeliä vastaan kolmostilanteet ovat tiukassa myös torstaina. Pattijoen kärjessä Paavo Pelto ja Kosonen pystyvät kyllä rakentamaan tilannetta jokerikotiuttaja Eino Järvelälle, joka on lyönyt alkukaudesta 0+7. Pelinjohtajana viime kaudella ollut Jari Törmänen palasi takaisin pelaavaan kokoonpanoon. Juuri ennen kauden alkua PattU vaihtoi vielä viuhkamiestä, kun Harri Tuomikoski jättäytyi sivuun.

KPL:stä seurantaan kannattaa ottaa loistavassa kunnarivireessä oleva Teemu Nurmio, sekä pelikuntonsa Ykköspesiksessä todistanut, ja Superpesis kautensa nyt KSS Energia Areenalla aloittava Konsta Hyötyläinen.  KPL:n kokoonpanossa on torstaina muutoksia, eikä edellisessä kotiottelussa syöksykopillaan säväyttänyt Valtteri Luoma ole torstaina peliasussa.

Ottelun jälkeen Pub Old Tomin jälkipeleissä Sasu Toikka.

teksti: Jenni Uosukainen/Harri Liekola kuva: Teemu Parta

Yorumlar


bottom of page