top of page

OmaSp tarjoaa kahvit viikon peleissä


Tällä viikolla vietetään OmaSp-viikkoa. KPL:n pitkäaikainen kumppani OmaSp liittyi tällä kaudella KPL:n pääyhteistyökumppaneiden joukkoon. OmaSp on toiminut jo usean kauden ajan Anssi Lammilan kummiyrityksenä ja “Apa” on tuttu kaveri koko Kouvolan konttorin väelle. Konttoriaan OmaSp pitää kävelykatu Manskin päässä, osoitteessa Kouvolankatu 18.

Viikon aikana KPL saa pohjalaisia vieraita kahdesti: torstaina vastaan asettuu Alajärven Ankkurit ja sunnuntaina vieraaksi saapuu Pattijoen Urheilijat. Molemmissa otteluissa OmaSp tarjoaa ilmaiset kahvit! OmaSp:n kahvipiste löytyy jäähallin edestä, kakkospuolelta. Paikan päällä on Kouvolan OmaSp:n henkilökuntaa konttorinjohtaja Satu Salosen johdolla kertomassa pankin palveluista ja järjestämässä arvontaa, jossa palkintoina on lippupaketteja ja pudotuspelikausari syksyn matseihin.

Otahan siis torstaina tai sunnuntaina suunta jäähallin pääovien suuntaan ja käy tutustumassa OmaSp:n väkeen ja osallistumassa arvontaan. Kahvitarjoilu järjestetään ennen ottelua ja ottelun tauolla. Pelin ollessa käynnissä keskitytään porukalla KPL:n kannustamiseen kohti seuraavia voittoja.

KPL ja OmaSp tulevat myös kesällä tekemään yhdessä hyvää, mutta siitä lisää myöhemmin.

Comments


bottom of page