LYÖJÄKUNINGAS MERILÄINEN KUKISTI KOSKENKORVAN

KPL-KoU 2-1s (4-3, 3-4, 1-0)


DSC_6187

Kouvolan Pallonlyöjät jatkoi vakuuttavaa peliään, kun joukkue nappasi neljännen perättäisen voittonsa. Ottelu oli tasainen vääntö pisteistä, joka ratkesi lopulta isäntien hyviin kotiutuksiin ja napakkaan ulkopeliin. Ottelun ratkaisi supervuoroparissa Juho Hacklin, jonka pomppu oli liian vaikea Koskenkorvan ulkokentälle.

Tiistain suurimmasta onnistujasta ei ollut epäselvyyttä, sillä lyöjäkuninkuutta puolustava Ossi Meriläinen oli yhtä viileä kuin Kouvolan hämärtyvä ilta. Meriläinen vastasi peräti neljästä joukkueensa varsinaisen peliajan seitsemästä juoksusta ja hän näytti olevansa vireessä myös ajolähtötilanteissa. Kempeleen Kirin kasvatti aiheutti ongelmia Koskenkorvan ulkopelille moukaroimalla palloa takakenttään.  Voittajajoukkueesta esille on myös nostettava Matti Latvala, jonka vaihtolyönnit olivat KPL:n sisäpelin selkäranka. Kokeneen Latvalan vaihtolyöntiprosentti oli täysi sata, kun kuusi kuudesta kärkilyönnistä onnistui.


DSC_5677

Jokerit ratkaisivat

Avausjaksolla KPL meni menojaan Meriläisen, Joni Rytkösen ja Sasu Toikan lyönneillä. Yhden juoksun KPL sai vapaataipaleella. Koskenkorva pääsi vielä neljännessä vuorossa juoksun päähän, mutta KPL:n ulkokenttä kesti orastavan paineen. Toisella jaksolla Koskenkorva oli kuskin paikalla Juho Toivolan, Dahlströmin ja Juuso Vuorenmaan juoksuilla. Meriläinen tasoitti jakson kuitenkin kolmannessa vuorossa ja jakson ratkaisu venyi viimeiseen vuoropariin. Dahlströmin oiva välilyönti neljännen tasoittavalla riitti Koskenkorvalle jakson viemiseen.


DSC_5774

Katso kaikki kuvat

teksti: Anni Saarela kuvat: Jukka Rasimus

viestinta@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTON TAVOITAT:

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA
Puhelin: 040 358 6719
toimisto(at)kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA:

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram