top of page

Lipunmyynti heinäkuun otteluihin on alkanut – lippuja vain rajoitettu 700 kpl erä ottelua kohd


Superpesiksen runkosarjan heinäkuun irtoliput ovat nyt myynnissä! Verkkokaupassa on myynnissä 700 ennakkolippua ottelua kohden.

Ohjeiden mukaisesti KSS Energia Areena on jaettu kolmeen erilliseen lohkoon, joista jokaiseen otetaan enintään 500 henkeä. Kussakin lohkossa on omat erilliset sisääntulo- ja poistumisporttinsa, wc-tilansa ja myyntipalvelunsa. Anniskelualue on ainoastaan ”Terassikatsomon” yleisön käytettävissä.

  1. ”Betoni” (D-katsomo + B2) on kentän kolmospuolella, vanhassa katetussa katsomossa pääosin kuppi-istuimilla, sisäänkäynti Kuntotalon portista

  2. ”Pääkatsomo” (A-katsomo + B1) on kotipesän takana osin katettua tilaa kuppi-istuimin, sisäänkäynti ns. Ässätornin portista. Pääkatsomossa sijaitsee myös VIP-katsomo

  3. ”Terassi” (C-katsomo + E-katsomo) on kentän kakkospuolella osin samaa kattamatonta katsomorakennetta kuin Pääkatsomo, ja siellä on kuppi-istuimet. Katsomopaikkoja on myös seisoen anniskelualueella ja sen vieressä pitkillä istuimilla. Sisäänkäynti jäähallin portista.

Verkkokaupan lipunmyynti loppuu kaksi tuntia ennen ottelun alkua. Lippujen hinnat ennakkoon 15 € / 5 €. Portilta 20 € / 10 €.

Osta liput heinäkuun otteluihin:

  1. Pe 3.7. klo 18.00 KPL – Manse PP (Osta liput)

  2. Pe 10.7. klo 18.00 KPL – KaMa (Osta liput)

  3. Ti 14.7. klo 18.00 KPL – IPV (Osta liput)

  4. Pe 17.7. klo 18.00 KPL – ViVe (Osta liput)

  5. Su 19.7. klo 16.00 KPL – KiPa (Osta liput)

  6. To 30.7. klo 18.00 KPL – Tahko (Osta liput)

Kausikorteilla ilmaiseksi – ilmoita osallistumisesi

Kausikorteilla pääsee kaikkiin runkosarjan otteluihin ilmoittamalla osallistumisestaan ottelua edeltävänä päivänä klo 12 mennessä: lipunmyynti@kouvolanpallonlyojat.fi / puh. 044 920 4594.

Korteilla, joihin sisältyy paikkavaraus tulee itse huolehtia kulku oikean katsomolohkon portista.

Avoimet kertaliput – vaihdettava ottelukohtaisiksi kiintiön puitteissa

Avoimilla lipuilla ei ole suoraa pääsyä otteluun, vaan ne tulee vaihtaa ottelukohtaisiksi ja näille lipuille on varattu ottelukohtainen kiintiö.

Ilmoita kuinka monta lippua ja mihin katsomolohkoon käytät viimeistään ottelua edeltävänä päivänä klo 12 mennessä: lipunmyynti@kouvolanpallonlyojat.fi / puh. 044 920 4594.

Lue lisää:

Comments


bottom of page