top of page

Kuuma kärkikamppailu luvassa – JoMa saapuu Kouvolaan


Sunnuntaina on luvassa vatsan täydeltä pesisherkkua, kun Superpesiksen kärkipäässä majailevat KPL ja JoMa iskevät yhteen. Ottelu alkaa KSS Energia Areenalla klo 17.00.

Vierasjoukkue JoMa on peräti 11 ottelun voittoputkessa ja on noussut vaikean alkukauden jälkeen toiseksi. KPL on JoMaa pisteen perässä kolmantena. Molemmat joukkueet pelasivat perjantaina, jolloin KPL haki 0-1 (2-2, 1-2) voiton Tampereelta ja JoMa kukisti kotikentällään KaMan 1-0 (3-3, 4-2). Joukkueet kohtasivat Joensuussa 21. heinäkuuta JoMan viedessä voiton 2-0 (4-3, 7-4).

Ottelussa riittää paljon mielenkiintoista seurattavaa. Lautasen äärellä pelaavat kaksi Superpesiksen huippulukkaria, kun Janne Kivipelto ja Juha Puhtimäki yrittävät sekoittaa sisäpeliä metkuillaan. Viime kaudella KPL:ssä kärkilyöntilaston voittanut Antti Hartikainen pääsee takaisin tutulle kotikentälle takomaan pomppua. Jokeriosastolta löytyy myös tulikuumaa osastoa, kun Jere Dahlström ja Aleksi Rautiainen hakkaavat palloa väleihin. Kaikkien aikojen lyöjätilaston ykköspyssy Dahlström viettää sunnuntaina 40-vuotissyntymäpäiväänsä!

KPL:n Toni Kohonen huilasi perjantaina, kun sai tiistain kamppailussa lyönnin käteensä. “Kode” on kuitenkin sunnuntaina mukana. KPL:n rivistöstä puuttuvat nopeakinttuiset Matti Saukko ja Santeri Löppönen. JoMa saa ennakkotietojen mukaan jalkeille ykkösmiehistön. Joukkueen kärjessä uudet miehet Topi Hurskainen ja Antti Hartikainen ovat ottaneet oman paikkansa mainiosti vastaan.

Tilastoykköset:

Lyöjätilasto: Jere Dahlström 0+51 (2.) Aleksi Rautiainen 1+43 (3.)

Etenijätilasto: Tommi Mäentausta 23 (8.) Topi Hurskainen ja Konsta Kettunen 22 (11.)

Kärkilyöntilasto: Tommi Mäentausta 72 (29.) Topi Hurskainen 82 (17.)

KPL  14 ottelua (134-90) 31 pistettä (3.) JoMa 14 ottelua (126-83) 32 pistettä (2.)

  1. Pub Old Tomin jälkipeleissä Janne Kivipelto

Comments


bottom of page