top of page

KPL vihkimään Kaupin stadionia - kärkipään kamppailusta odotettavissa kova vääntöTampereen Kaupin uusittu pesäpallostadion saa tiistaina pitkän odotuksen jälkeen joukkueet kentälle. Sarjassa tasapistein kolmosena ja nelosena olevat KPL ja Manse PP taistelevat varmasti kiihkeässä illassa pisteistä loppuun saakka.


Kotijoukkue Manse PP on äitynyt nihkeän alkukauden jälkeen hyvään iskuun. Joukkue rallattelee tällä hetkellä kahdeksan ottelun voittoputkessa. Edellinen tappio joukkueelle tuli kesäkuun 3. päivä Kouvolassa, kun KPL oli parempi 2-0 (5-0, 4-2) lukemin. Jokerikotiuttaja Perttu Ruuska on iskenyt 14 ottelussa 2+38 kotiutusta ja joukkueen paras kärkilyöjä Tuomas Jussila on nakuttanut 76 kärkilyöntiä (76 % onnistumiset).

KPL on kahden ottelun voittoputkessa, varsinkin viime viikolla torstaina Hyvinkäällä KPL pelasi vahvasti ja nappasi tärkeät pisteet mukaansa. Jokeri Ossi Meriläinen on lyönyt 0+34 kotiutusta ja hyvässä pomppuviresssä oleva Juho Hacklin on iskenyt 63 kärkilyöntiä (64,2 % teholla).


Ottelu suorana lähetyksenä Ruudun Fanikamerasta klo 18.00!

Comments


bottom of page