top of page

KPL väänsi voiton - juhannustauolle hyvistä asemista!


Kouvolan Pallonlyöjät nappasi voiton Imatran Pallo-Veikoista vaihtelevan esityksen jälkeen 2-1 s (5-0, 0-4, 1-0). Supervuorossa Matti Latvalan kumura riitti voittoon, kun Patrik Vartama karkasi kotiin.

Matti Saukko toi yhden juoksun


Ottelun ensimmäinen jakso oli KPL:n näytöstä. IPV:n lataus oli jäänyt pukukoppiin, sillä imatralaiset saivat jakson aikana miehen kolmoselle vain kahdesti ja antoivat ulkopelissä ison määrän tilanteita ja juoksuja räpylästä. Kopla sen sijaan löi hyvin ja esitti tiivistä ulkopeliä, mikä johdatti isännät selvään 5-0 voittoon. Vain vieraiden lukkari Rasmus Surakka onnistui sotkemaan Pallonlyöjien peliä hankalalla syötöllään. Jakson juoksuista kaksi löi Teemu Nikkanen, ja hyvässä vireessä oleva Tommi Mäentausta nakutti peräti viisi kärkilyöntiä. Mäentausta on Superpesiksen kärkilyöntitilaston toisena. Lukkari Aleksi Vainio toi juoksuista kaksi.

Patrik Vartama oli tehokas ulkopelissä


Tauko kaiken muuttaa voi: aneemisesti avauspuoliskolla esiintynyt IPV tuli toiselle jaksolle taistelutahtoa uhkuen. Tällä kertaa oli Koplan vuoro tehdä tukku virheitä ja katsoa, kun vastustaja lyö palloa väliin. Imatran puhtaan 0-4-jaksovoiton arkkitehtina toimi etenkin Mikko Kosonen, joka löi juoksuista kolme.


KPL kuitenkin kokosi rivinsä supervuoroon. Sisältä aloittanut isäntäjoukkue rakensi nopeasti kolmostilanteen, ja kun Matti Latvalan lyönti ei pysynyt ulkopelaajan hallussa, Patrik Vartama ennätti kotiin. Enempää juoksuja Kopla ei saanut aikaiseksi, mutta kun Imatra jäi omalla lyöntivuorollaan nollille, Kopla pokkasi kaksijakoisen ottelun voiton ja kaksi pistettä. Ne veivät samalla joukkueen sarjan kärkeen, tosin pisteen päässä olevalla Sotkamon Jymyllä on yksi ottelu vähemmän pelattuna.

Pesiskoululaiset saivat diplomit


KSS Energialla pelataan Superpesistä seuraavan kerran 27.6. kello 18. Tuolloin KPL:n tason saapuu mittaamaan Pattijoen Urheilijat.


Juoksukooste

Lehdistötilaisuus

teksti: Heikki Melolinna

kuvat: Raine Martikainen

Comments


bottom of page