top of page

KPL taipui Tahkolle tiukan väännön


KPL ei kyennyt hakemaan Pihkalasta voittoa, vaikka lähellä se kävikin. Pieniin virheisiin loppuvaiheissa sortunut KPL hävisi tiukan väännön kotiutuslyöntikilpailun päätteeksi 2-1 (2-3, 4-3, 0-0, 2-1).

Kopla oli avausjaksolla Tahkoa parempi, kun Patrik Wahlsten, Teemu Nikkanen ja Matti Latvala iskivät etenijät kertaalleen kotiin. Tahkon loppukiri päättyi Nikkasen komeaan koppiin ja polttoheittoon neljännen tasoittavalla.


Toisella jaksolla Tahko oli mennä menojaan, mutta hurmoksessa pelannut KPL:n kakkoskärki rakenteli tilannetta ja iski ukkoa tupaan. Lyönneissä onnistuivat Wahlsten, Jasperi Luoma ja Aleksi Vainio. Tahkon voiton sivalsi Juha Niemi, jonka lyönti kimpoili Koplan räpylöistä kahden juoksun arvoisesti.


Supervuoro meni molemmilta ohi ja kotarissa Nikkasen läpilyönti tuotti vain yhden. Tahkon viimeinen lyöjä Santtu Patova päätti illan kotiutukseen ja Tahko pääsi juhlimaan voittoa.


KPL:n pelit jatkuvat perjantaina sarjakärki Vimpelin Vetoa vastaan klo 18.00 KSS Energia Areenalla!


Ykköskoplalle hieno voitto Kannuksesta

Ykköspesiksessä KPL nappasi tiistaina hienon voiton Kannuksen Urheilijoista 2-0 (4-2, 6-1) voitolla ja nousi sarjassa yhdeksänneksi.


KPL:n voiton takuumiehiä olivat täydellisesti vaihtanut Santeri Pasi (5/5) ja neljästi kotiuttanut Aaron Honkanen.


Poikien Itä-Länteen Koplasta valittiin Miki Likander, Verneri Niilo-Rämä ja Akseli Pitkänen. Idän pelinjohtajana toimii Jere Pelkonen.Comments


bottom of page