top of page

KPL siirtää sateiset kotiottelunsa Lumon Areenalle

Kouvolan Pallonlyöjät, Superpesis, KooKoo ja Kouvolan kaupunki ovat sopineet Superpesiksen vaatimuksesta KPL:n kotiotteluiden siirtämisestä Lumon Areenalle sateisina pelipäivinä.

Jäähallin muutostyöt on jo aloitettu. Kuvassa pienellä näkyvät kattorakenteen tutkijat punaisissa asuissaan.


Tarkoituksena on rakentaa Lumon Areenalle liikkuva katto, joka mahdollistaa myös korkeat lyönnit. Rakennesuunnittelu on aloitettu jo. Samalla Lumon Areenan Sumulaakson puoleisesta päädystä tehdään liikkuva, jotta pesäpallokenttä saadaan mahtumaan jäähallin areenalle.

– Jäähalli on rakennettu viisaasti jo vuonna 1982 niin, että Sumulaakson puoleisen päädyn seinäelementit ovat liikuteltavissa. Orpe-klubin toimintaan tämä ei vaikuta, sillä klubin palkit on tuettu sivuseinistä. Tämä mahdollistaa myös erittäin mielenkiintoisen katselupaikan koppareiden yläpuolelta, rakennesuunnittelija Esteri Poutanen toteaa.

KPL on tyytyväinen ratkaisuun, sillä sateisella kelillä pesäpallon pelaaminen on vaikeaa.

– Erittäin hienoa, että löysimme kaupungin kanssa nopeasti ratkaisun. Pesäpallo on tyypillisesti ulkolaji, mutta haluamme palvella katsojia entistä paremmin ja jäähallin yli 3000 katettua paikkaa takaavat varmasti miellyttävän pesäpallokokemuksen, KPL:n toiminnanjohtaja Jukka Rasimus kertoo.

– Kouvola on maan johtava urheilukaupunki ja pääseurat puhaltavat hienosti yhteen hiileen, mistä tämä on taas yksi osoitus. Toivotamme KPL:n, Superpesiksen ja pesiskatsojat ilolla tervetulleiksi Lumon Areenalle, KooKoon myynti- ja viestintäpäällikkö Matti Lindholm sanoo.

Rakennesuunnitelmaan ja jäähallin muutostöihin voi tutustua lauantaina 1.4. klo 12.00 Lumon Areenan pääsisäänkäynnin edessä.

Comments


bottom of page