top of page

KPL rallatteli selvään voittoon Tahkosta


KPL ei antanut Hyvinkään Tahkolle mahdollisuuksia lauantaina KSS Energia Areenalla. KPL takoi selvän 2–0 (8–1, 5–1) voiton hyvinkääläisistä.

Sisäpelissä KPL oli murhaavan tehokas. Monipuolista sisäpeliä esitellyt KPL juoksutti etenijän kolmospesälle peräti 30 kertaa. Kun ulkopeli oli tiivistä, jäi Tahko koko ottelussa seitsemään kolmostilanteeseen.

– Ensimmäiseksi peliksi yllättävän hyvä. Ulkopeli oli tasaisen varma, sisäpeli pyöri hyvin. Oltiin sisällä monipuolisia, mutta sitä on haettukin, Iiro Haimi iloitsi.

KPL:n vakiokokoonpanosta puuttuivat jalkavaivainen Jere Dahlström, Santeri Löppönen sekä Toni Laakso. Jere Paananen paikkasi hyvin jokerina ja numerokotiuttajista Juho Hacklin oli oivassa iskussa. ”Hakin” mailasta lähti neljä kotiutusta. Sisäpelin moottorina Anssi Lammila pelasi vakuuttavasti myös ilman pomppua.

– Paljon kokeillaan ja kierrätetään vielä. Ulkopelissä pitää vielä päästä harjoittelemaan kuvioita. Peruspaketti on suhteellisen hyvin hallussa, pieniä säätöjä voi tehdä. Talvella tehty työ näkyi kyllä ulkopelissä, Haimi kertasi.

Kokoonpanon ulkopuolelle jäänyt Toni Laakso on edelleen KPL:n sopimuspelaaja, mutta hänen pelaamistaan katsotaan viikko kerrallaan.

– Tonin kohdalla joukkueeseen ja joukkueen tavoitteisiin sitoutuminen ei ole ollut riittävällä tasolla ja hänet on toistaiseksi hyllytetty joukkueen pelaavasta ryhmästä, Haimi kertoo.

Opmerkingen


bottom of page