top of page

KPL pelaa kolme harjoitusottelua kesäkuussa


Kouvolan Pallonlyöjät pelaa kolme harjoitusottelua kesäkuussa ennen kauden alkua. Ensimmäisen kerran KPL pääsee KSS Energia Areenalle lauantaina 13.6., kun vastaan tulee Hyvinkään Tahko.

Harjoitusottelut jatkuvat Imatran Pallo-Veikkoja vastaan tuplaviikonlopulla kesäkuun lopussa. Joukkueet kohtaavat lauantaina 27.6. Imatralla ja sunnuntaina 28.6. Kouvolassa. Kaikki harjoitusottelut alkavat kello 15.00. Superpesiksen sarjakausi alkaa KPL:n osalta perjantaina 3.7.2020.

– Kolme harjoituspeliä ennen kauden alkua on meille varmasti aika passeli määrä. Peliä pitää pystyä niissä kehittämään ja varmaan teemoitetaan otteluita. Niistä on hyvää oppia saatavissa. Tuttuja jengejä vastaan hinkataan, joten voidaan keskittyä omiin juttuihin, KPL:n kapteeni Anssi Lammila pohtii.

Kokeneelle joukkueelle harjoituspelit ovat tärkeä osa kauteen valmistautumista, mutta Lammila uskoo joidenkin pelillisten asioiden tulevan nopeammin valmiiksi. Harjoitusvastukset tulevat myös sarjakauden aikana tutuiksi, sillä Tahkoa vastaan KPL pelaa runkosarjassa neljästi vastakkain.

– Tahko on potentiaalinen joukkue. Se on sellainen nippu, jonka kanssa pitää olla hereillä koko ajan. Sisäpelin osalta Tahko tuntuu olevan vahvempi. Siellä tuli viime hetken muutoksia ja varsinkin Tuikan (Markus) lähtö jättää loven. On heillä siinä pyöriteltävää, Lammila kertoo.

– IPV:llä on myös hyvä joukkue. Jännä nähdä mihin Jussila (Tuomas) sisäpelissä asettuu. Dahlström oli heille tärkeä kotiuttaja, nyt kotiuttamisessa on aika kapea rintama. Aiempina kausina on pelattu aika nihkeitä pelejä vastakkain.

Lammilalle tuleva kesä on jo 12. KPL:n paidassa. Opettajan hommista lauantaina kesälomalle jäävä ”Apa” myöntää, että talvikauden harjoittelu oli poikkeuksellista jo ilman koronaakin.

– Syksyllä kävin läpi henkisesti, että määrällisesti ei pysty harjoittelemaan aiempien kausien tapaan. Takaraivossa on tällä hetkellä, että lajia pitää päästä vielä tekemään. Onneksi vielä ehtii ennen sarjan alkua. Ennen koronaa juoksutesteissä kellotin parhaita aikoja vuosiin, 35-vuotias Lammila sanoo.

Harjoitusottelut

KPL–Tahko la 13.6. klo 15.00, KSS Energia Areena

IPV–KPL la 27.6. klo 15.00, Ukonniemi Imatra

KPL–IPV su 28.6. klo 15.00, KSS Energia Areena

Pääsyliput kotiotteluihin

Pääsyliput 10 €. KPL:n verkkokauppaan tulee 190 pääsylippua myyntiin. Pääsylippuja myydään erikseen kolmospuolen betonikatsomoon ja muuhun katsomoon. Rajoituksen vuoksi kulkemiset tapahtuvat teatterin tai jäähallin sisäänkäynneistä.

Harjoitusotteluihin on kausikorteilla vapaa pääsy. Pesäpalloliiton kortit, tuomarikortit, juniorikortit, lehdistökortit, valmentajakortit ym. eivät käy.

VIP-korttien haltijat, kumppanikorttien haltijat ja kausikorttien haltijat, jotka haluavat osallistua la 13.6. harjoitusotteluun tulee ilmoittautua KPL:n toimistolle (toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi) pe 12.6. klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen vapautuvat paikat lisätään verkkokaupan lipunmyyntiin.

Kopla-terassi palvelee harjoitusotteluissa.

Opmerkingen


bottom of page