top of page

KPL palkitsee perjantaina C-poikien mestarit – Palviliha vääntää burgereita jo klo 16.00!


Perjantaina KPL – Manse PP-ottelussa on paljon oheistapahtumia kentällä ja sen ulkopuolella. Ottelu alkaa jo kello 17.00. KSS Energia Areenan portit aukeavat  klo 16.00 ja Palviliha tuo kokonaisen palvatun porsaan, josta syntyy herkullisia burgereita. Kaikilta sisäänpääsyporteilta on myytävissä lippuja otteluun!

KPL palkitsee yhdessä Kouvolan Kukkakaupan, Risto Peltolan Leipomonm Kino123:n ja Arnold’sin kanssa C-poikien Suomen mestarit kentällä ennen pelin alkua klo 16.45. Mestaruus on KPL:lle jo toinen putkeen. Edellisen kerran KPL on pystynyt samaan vuosina 1972 ja 1973.  Kaudella 2018 KPL juhli C-pojissa SM-hopeaa.

KPL:n kumppaniverkoston Kotipesäklubi jäsentilaisuus pidetään myös ottelussa. Tervetuloa myös Kouvolan Mehiläisen pisteelle jäähallin pääovien eteen. Pisteellä jaossa 200:lle ensimmäiselle Mehiläisen putkihuivi, jonka voi laittaa vaikkapa kasvoille suojaksi tai marjametsälle pipoksi. Pisteellä jaossa lapsille ilmapalloja.

Matti Saukko ja Iiro Haimi ovat tekemässä paluuta kentille


Runkosarjan lähestyessä loppuaan KPL alkaa saada miehiä mukaan telakalta. Pelinjohtaja Iiro Haimi palaa tositoimiin ja pelaajisto alkaa olla täydessä iskussa. KPL pelaa runkosarjan viimeiset kotiottelut perjantaina ja sunnuntaina, muistathan käyttää keltaiset irtolippusi näissä otteluissa! KPL päättää runkosarjan ti 1.9. Seinäjoella JymyJusseja vastaan. Pudotuspelit alkavat lauantaina 5.9. Tällä kaudella kaikki pudotuspelisarjat pelataan paras kolmesta-järjestelmällä, joten kahdella voitolla pääsee jatkoon.

KPL:n Jere Dahlström taistelee lyöjäkuninkuudesta. Dahlström on nyt lyöjätilaston kolmantena kahden juoksun päässä ykköstykki Jukka-Pekka Vainionpäästä. Liukas etenijä Tommi Mäentausta tavoittelee uransa ensimmäistä etenijäkuninkuutta. Mäentausta on tuonut 38 juoksua ja tilastossa kolmantena. Kärkipaikkaan on kuitenkin 10 juoksua, kärkeä pitää hallussaan Joni Rytkönen.

Koplaterassi, fanishop ja kioskit palvelevat tuttuun tapaan. Tervetuloa nauttimaan huippupesäpallosta! Otteluisäntänä Lisäpalvelu ja Pub Old Tomin jälkipeleissä Valtteri Luoma.

Tommi Mäentausta pelaa jälleen huippukautta

Comments


bottom of page