top of page

KPL nousi jälleen rinnalle ja ohi


KPL nousi jälleen rinnalle ja ohi KaMaa vastaan loppumetreillä. Sasu Toikan kunnari toisen jakson neljännen aloittavalla käänsi jakson KPL:lle vaikeuksien jälkeen. KPL on nyt viiden ottelun jälkeen sarjan kärjessä. Tulevalla viikolla KPL pelaa kolmen kotiottelun viikon: tiistaina Imatran Pallo-Veikot, perjantaina Vimpelin Veto ja viikon päättää Kiteen Pallo.

Hurja oli jälleen KPL:n pelin aloitus. Tiivis ulkopeli nollasi KaMan ilman kakkostilannetta avausvuorossa ja omalla sisävuorolla pistettiin mankeli pyörimään. Juoksutehtailun aloitti Toni Kohonen komealla kolmosluukkulyönnillä. Sitä jatkoi jokeritykki Jere Dahlström, joka sivalsi puolen metrin takaväärästä pallon kolmoskulmaan kahden juoksun arvoisesti. Kun vielä Juho Hacklinin taidokas yhden käden näpäys juoksutti kotiin Matti Latvalan, tilanne oli jo 0-4.

KaMa sai peliään auki kolmannen aloittavalla lyömällä kaksi juoksua, mutta jakson päätöslukemat 2-5:een sivalsi Iiro Nokkala kauden neljännellä kotiutuksellaan.

KPL on aloittanut kauden viidellä voitolla


Toisella jaksolla pelin tahti muuttui. KaMa hallitsi kolmen vuoroparin jälkeen ottelua ja KPL lipsautteli ulkopelissä. Neljännen aloittavalla 4-1 tappioasemassa alkoi jälleen tapahtua. Sasu Toikan taidokas näpäys aiheutti hässäkän, joka tuomittiin lopulta lukkarin estämiseksi. Haminalainen pakotus tuli sitten seuraavalla lyönnillä. KaMan koppari Topias Lilja kauhoi tyhjää ja kenttä kiersi, Toikan sivalluksella jakso tasoihin 4-4:ään. Eikä aikaakaan, kun KPL meni johtoon harhaheiton turvin. Hacklinin ja Kohosen lyönneillä KPL karkasi 4-7-johtoon, eikä KaMa tästä iskusta enää noussut.

Voiton myötä KPL vankisti asemiaan sarjan kärjessä 14 pisteellä.

Kolmen kotiottelun viikko edessä

KPL jatkaa ensi viikolla KSS Energia Areenalla peräti kolmen kotiottelun viikolla. Tiistaina vastaan tulee IPV, perjantaina ViVe ja sunnuntaina KiPa. Otteluiden ennakkolipunmyynti on auki, myös porteilta lippuja on saatavilla. Kausikorttilaisten ja avointen lippujen omistajia pyydetään ilmoittautumaan pelipäivää edeltävänä päivänä klo 12 mennessä: lipunmyynti@kouvolanpallonlyojat.fi  tai  044 920 4594.

Tiistain otteluisäntänä on OP Kymenlaakso, joka tarjoaa 100 pääsylippua ja juomapullon otteluun. Lippujen jako teatterin portilla tiistaina 14.7. klo 16.45 alkaen. Vapaalipulla pääsee ilmaiseksi kolmospuolen betonikatsomoon. Ottelussa järjestetään myös yhteistyössä OP Kymenlaakson ja Hope Kouvolan kanssa reppu- ja penaalikeräys kaikilla sisääntuloporteilla. Tuo oma reppusi tai penaalisi lahjoitettavaksi vähävaraisten perheiden koulutietään aloittaville lapsille Kymenlaakson alueella. Lisätietoja OP Kymenlaakson Facebook-sivuilta.

Comments


bottom of page