top of page

KPL nappasi voiton Haminasta nihkeällä esityksellä


KPL kukisti Haminan Palloilijat niukasti 2-0 (3-2, 4-2) Halli-SM avauksessa perjantaina.

– Voitto tuli, se on pääasia. Paljon parannettavaa. Tehtiin enemmän virheitä yhdessä pelissä kuin viime hallikaudella yhteensä. Oliko se hermostuneisuutta vai mitä? Juha Korhonen mietti.

– Sunnuntaiksi on paljon parannettavaa ja uskon, että pystytään siihen. Lauantaina hyvä treeni ja sunnuntaina uudella innolla pelaamaan Tahkoa vastaan, Korhonen jatkoi.

Juho Hacklin pelasi vahvasti


Avausjaksolla KPL oli niukasti parempi neljännen vuoroparin ansiosta. Juho Hacklinin ja Konsta Hyötyläisen kotiutukset riittivät lopulta jaksovoittoon, vaikka HP:n Ville Aallon kavennus toikin oranssipaidat juoksun päähän. HP:n avausjuoksu tuli harhaheitolla. KPL:n ensimmäisen sivalsi kolmantena lyöjänä hyvin pelannut Sasu Toikka.

Toisella jaksolla KPL jatkoi hermostunutta peliä ja HP karkasi 1-2 karkumatkalle Juha Toikan ja Aallon kotiuksilla. Toisen tasoittavalla Matti Latvala ja Juha Korhonen siivittivät KPL:n takaisin kuskin paikalle 3-2:een. Jakson päätöslukemat iski mainiosti palloa lyönyt Juho Hacklin.

HP:n parhaita olivat mailan varressa loistaneet Henri Heikkilä ja Santeri Löppönen. KPL:n jokerietenijät Matti Saukko ja Teemu Nurmio toivat molemmat kaksi juoksua.

Ottelun kolmostilanteet KPL:lle 14-13.

KPL:n hallikausi jatkuu sunnuntaina klo 12.30 Hyvinkään Tahkoa vastaan.

Comments


bottom of page