top of page

KPL:n viikko huipentuu Kiteen Pallon isäntänä


Kouvolan Pallonlyöjien kolmen kotiottelun viikko huipentuu sunnuntaina Kiteen Palloa vastaan KSS Energia Areenalla klo 17.00. Sunnuntaina nähdään jännittävä kamppailu, kun kauden vahvasti aloittaneet joukkueet iskevät yhteen. KPL on sarjan kärjessä puhtaalla pelillä ja alkukauden yllätysjoukkue KiPa on kolmantena 11 pisteellä. Kiteeläiset ovat voittaneet kuudesta ottelustaan viisi.

KPL on pyörittänyt kokoonpanoaan pitkin kautta ja pelaajien kuorman jakaminen jatkuu myös sunnuntaina, kun kärkietenijä Tommi Mäentausta huilaa ottelun.

KPL:n vahva kauden alku on kulminoitunut tasaiseen suorittamiseen. Lyöjätilaston kolmosena keikkuva Jere Dahlström on iskenyt etenijän kotiin jo 23 kertaa. KPL on lyönyt sarjassa eniten juoksuja ja helteinen sunnuntai lupaa jälleen juoksujuhlaa. Kiteen alkukausi on sujunut hienosti. Joukkue on saalistanut tärkeitä voittoja ja tulee Kouvolaan varmasti itseluottamusta puhkuen. Nuorekas kiteeläisryhmä on osoittanut sisukkuutensa ja on pystynyt kääntämään tasaiset kamppailut voitoiksi. Joukkueella ei ole vielä yhtään kolmen pisteen voittoa.

Tilastokärjet:

Lyöjätilasto:

1.Jere Dahlström 0+23 2. Juho Hacklin 0+9 3. Sasu Toikka 1+7

  1. Sami Mikkolanaho 1+14 2. Valentin Ikonen 1+13 3. Ville Liukku 0+10

Etenijätilasto:

1.Tommi Mäentausta 16 2. Santeri Löppönen 9 3. Sasu Toikka ja Anssi Lammila 8

  1. Samu-Kalle Varonen 10 2. Elmeri Purmonen 8 3. Tommi Päivinen 7

Kärkilyöntilasto:

1.Tommi Mäentausta 40 2. Sasu Toikka 37 3. Juho Hacklin 35

  1. Hannes Pekkinen 31 2. Samu-Kalle Varonen ja Tommi Päivinen 29

  2. Osta liput otteluun täältä (verkkolipunmyynti loppuu klo 15.00)

Perjantaina KSS Energia Areena oli loppuunmyyty, joten porteille ei jäänyt lippuja myytäväksi. Ilmoitamme Facebook-sivuillamme iltapäivällä paljon lippuja jää porteille myytäväksi.

Lue myös:

Pub Old Tomin jälkipeleissä Toni Kohonen

kuvat: Raine Martikainen ja Markku Lintula

Comments


bottom of page