top of page

KPL:n sopimuspelaajia esiintyy runsaasti miesten Ykköspesiksessä

Kouvolan Pallonlyöjien sopimuspelaajia esiintyy runsaasti kaudella 2017 miesten Ykköspesiksessä.

Jesse Eskelinen, Valtteri Hämäläinen ja Joona Mäkelä pelaavat Haminan Palloilijoissa sekä Iiro Nokkala ja Eero Kuitunen Jyväskylän Kirissä. Kaikki pelaavat myös KPL:n A-pojissa ja ovat KPL:n edustuksen käytettävissä Valtteri Hämäläistä lukuunottamatta.

Jesse Eskelinen on yksi KPL:n nuorista, jotka nähdään kesällä Ykköspesiksessä


– Hienoa, että viime kauden A-poikien Suomen mestareille löytyy taas paikkoja Ykköspesisseuroista.  Nuorille on tärkeää saada vastuullisia pelirooleja niin sisällä kuin ulkona vieläpä hyvissä seuroissa ja valmennuksessa. Tämä auttaa tavoitteessa kohti Superpesistä ja tukee meidän toimintaa jo tällä kaudella, KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen kertoi.

– Pesäpallon siirtopykälät voisivat olla yksinkertaisemmatkin, mutta onneksi pesisliitossa tiedostetaan tämä ja asia korjaantunee tulevaisuudessa. Onhan jo nyt kevättalvella tehty nuoria helpottavia sääntömuutoksia. Siirtoja joutuu aina käsittelemään kokonaisuutena. Tämä kevät oli varmaan hankalin, koska pelaajia ja seuroja oli eniten tapetilla. Isot kiitokset Makolle (Marko Hovi) ja Patsille (Paavo Hämäläinen), että asiat saatiin kuntoon ennen sarjan alkua, Pitkänen kiittelee.

Comments


bottom of page