top of page

KPL:n sisäpeli takkusi – IPV vei voiton kenraaliharjoituksesta


Imatran Pallo-Veikot voitti KPL:n toistamiseen viikonloppuna, kun se haki voiton KSS Energia Areenalta 0-1 (1-1, 2-4). KPL tuskaili sisäpelinsä kanssa, vaikka ulkopeli kestikin edelleen hyvin.

– Ulkopeli edelleen hyvää, mutta sisäpelissä ei saatu mitään aikaan. Näpyjä kopiksi ja laittomiksi, välillä huteja, Iiro Haimi kertasi.

Ottelun kulku:

KPL kehitteli heti avausvuoroon palottoman ajolähdön, mutta kotiutusyritykset jäivät vaatimattomiksi. Ulkopeli piti KPL:n kuitenkin hyvin pelissä mukana. Varsinkin kopparina pelannut Anssi Lammila esitteli komeita suorituksia ja poltti toisessa vuorossa kahdesti etenijän kotipesään. Myös Iiro Nokkala oli räpylässä vahva.

Juoksuja nähtiin vasta kolmannessa vuoroparissa. KPL rakensi tilanteen Toni Kohoselle, joka löysi viistarilla tilaa välistä ja Matti Saukko toi 1–0. IPV:n tasoitusta piti odotella neljännen tasoittavalle. Kahden palon tilanteessa Juho Toivola löi vastustamattomasti väliin ja Konsta Hyötyläinen toi tasoituksen 1–1:een.

KPL muutti toiselle jaksolle lyöntijärjestyksensä kahdelle kärjelle, mutta sisäpeli jatkoi tahmeana. IPV iski toisen aloittavalla kolmesti. Ensin Mikko Kosonen sivalsi 0–1, perään pallo kimpoili linjassa ja Juho Toivola toi ilmaiseksi 0–2. Joona Sikiö kotiutti vielä Sami Partasen, 0–3.

Matti Saukko palkittiin KPL:n parhaana


Janne Kivipellon kavennus toisen tasoittavalla oli komea. Kova kolmossaumalyönti riitti Santeri Löppöselle. Sisäpelinsä kanssa tuskaillut KPL sai kavennuksen 2–3:een, kun Anssi Lammila näpäytti komeasti Saukon kotiin.

IPV:n kotiuttajajokeri Mikko Kosonen löi neljännen aloittavalla kolmosjatkeelta läpi ja lopputulokseksi 2–4. KPL:n kiri hyytyi neljännen tasoittavalla merkkisakkaukseen ja IPV sai juhlia toistamiseen voittoa.

– Ulkopeli oli osittain hyvää, mutta sielläkin tuli nukahduksia. Töllösten täyteinen sisäpeli, ei antanut mahdollisuuksia voittoon. Muutamissa asioissa mentiin eteenpäin, hyvin pelannut Matti Saukko analysoi.

Superpesiksen sarja-avaus perjantaina 3.7.2020 klo 18.00. Vastaan KSS Energia Areenalle juoksee sarjanousija Manse PP.

Comments


bottom of page