top of page

KPL:n sisäpeli hyytyi Jymyn puristuksessa - pronssiottelussa vastaan JoMaKouvolan Pallonlyöjien sisäpeli takelteli Sotkamon Jymyä vastaan lauantaina halli-SM välierässä. Jymy vei voiton ansaitusti 2-0 (1-0, 3-2) ja eteni Vimpelin Vedon pariksi finaaliin. KPL kohtaa pronssiottelussa sunnuntaina klo 13.00 Joensuun Mailan.

- Sisäpeli oli heikkoa loppua lukuunottamatta. Ulkopeli oli ihan ok kauttaaltaan, pelinjohtaja Iiro Haimi mietti. Jymy voitti kolmostilanteet 17-8.


Ensimmäisellä jaksolla Lauri Rönkön ottamaton kumura riitti jaksovoittoon. KPL oli tulla neljännen aloittavalla tasoihin Matti Latvalan pussinpohjalyönnillä, mutta tilanteesta tuomittiin estäminen ja jakso paketoitiin siihen.


Jymy marssi myös toisella jaksolla Rönkön johdolla 3-0 karkumatkalle. KPL:n sisäpelin iskut jäivät vaisuiksi, mutta neljännen tasoittavalla KPL sai juonesta kiinni. Valtteri Luoman kakkosrajalyönti karkasi läpi, kun Jymy karvasi ahnaasti. 3-2:een KPL kimmersi Teemu Nikkasen tyylikkäällä välilyönnillä. KPL sai vielä rakennettua kahdella palolla ajon, mutta Luoman kotiuttaminen ei tuottanut tulosta.


Aleksi Vainio pelasi Koplan lukkarina (kuva Olli Korhonen)


Loukkaantumisten vuoksi KPL:sta sivussa olivat Ville Pesu, Elias Pitkänen ja Patrik Wahlsten. Perheenlisäystä viikolla saanut Matti Saukko jätti myös lopputurnauksen välistä. KPL:ssä debytoi 16-vuotias Akseli Pitkänen ja lukkarina hääri Aleksi Vainio.


- Sisäpeliin tarvitaan perusjuttuja ja laatua. Ei siihen mitään poppakonsteja ole. Paikkaajat täytti tänään paikkansa ihan hyvin.

Commenti


bottom of page