top of page

KPL:n keskiviikon Lippo-pelissä opastusta pesäpallo-ottelun saloihin


Kouvolan Pallonlyöjien seuraavissa kotiotteluissa katsojia palvelee ns. Turistikatsomo, jossa kerrotaan pesäpallo-ottelun termeistä, taktisesta puolesta ja pelin kulusta sellaisille katsojille, jotka haluavat lisätietoa pelin seuraamiseen.

Turistikatsomo löytyy KSS Energia Areenan C3-katsomosta. Keskiviikon ottelussa ennen peliä puheenvuoron saa KPL:n entinen huippupelinjohtaja Eero Pitkänen, joka nostaa muutamia seurattavia asioita ottelun kulusta. Pitkänen tulee myös ennen toista jaksoa haastateltavaksi Turistikatsomoon.

Turistikatsomossa jaetaan myös pesäpallon lyhyt oppimäärä, jossa selitetään pesäpallon termejä ja käydään läpi tärkeimmät säännöt.

KPL kokeili Turistikatsomoa ensimmäistä kertaa kaudella 2017. Sen vastaanotto oli positiivinen ja KPL haluaa jatkaa katsojien palvelua entistä paremmin.

– Pesäpallo-ottelussa on paljon erilaisia termejä ja taktisia oivalluksia, jotka eivät välttämättä avaudu saman tien. Turistikatsomo tekee toivottavasti meidän otteluista entistä mielenkiintoisimpia myös katsojien kannalta ja varsinkin ensimmäistä kertaa otteluihin tuleville tämä tuo varmasti uusia näkökulmia pesispeliin, KPL:n Harri Liekola kertoo.

Lukkarin työskentelyssä on paljon seurattavia asioita

Comments


bottom of page