top of page

KPL:n D-pojille pronssia Suurleiriltä!

Kouvolan Pallonlyöjien D-pojat ovat voittaneet Turun Suurleirillä pronssimitalit! Välierässä KPL hävisi Jymylle niukasti 6-5, mutta pronssiottelussa KeKi joutui taipumaan Koplalle 7-4 lukemin.

KPL:n edellinen D-poikien leirimitali on kaudelta 2013. KPL oli mukana myös pelisarjassa, josta joukkueen saldo oli 4 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 tappiota. Joukkue sijoittui koko leirillä sijalle 38.

D-poikien kilpasarjan pronssijoukkue:

Miki Likander, Karo Soininen, Aapo Kinnunen, Elias Pitkänen, Jiri Joukainen, Jesse Mallat, Kasperi Inkilä, Santeri Pasi, Valtteri Kytömäki, Pekko Iivonen, Eetu Huovila, Eero Koivisto. Pelinjohtajina Juuso Ilander ja Kai Kinnunen.

D-poikien pelisarjan joukkue:

Ossi Hakalin, Toni Tossavainen, Aaron Honkanen, Akseli Pitkänen, Lassi Yli-Kojola, Tommi Ahopalo, Joonas Virtanen, Maksim Morozov, Jesse Toivonen, Joni Tamminen, Kasperi Sundström, Olli Relander. Pelinjohtajina Joel Salo ja Lassi Reinikainen.

Viikko sitten päättyneellä Tenavaleirillä Sotkamossa E-05 joukkue sijoittui kilpasarjassa neljänneksi. Pelisarjassa pelannut E-06 Black oli koko leirin 39. ja E-06 Yellow 42.

Comments


bottom of page