top of page

KPL matkaa Pihkalan paahteeseen - Ykköspesikselle makoisa voitto keskiviikkonaKouvolan Pallonlyöjien Superpesis-kausi jatkuu torstaina Hyvinkäällä Tahkon vieraana. Ottelu suorana Ruudun Fanikamerasta klo 18.00!


KPL on tasaisessa kärkikaartissa neljäntenä 28 pisteellä. Kotijoukkue Tahko on kahdeksantena 20 pisteellä.


Tahkon Juha Niemi on ollut tällä kaudella hurjassa iskussa. "Nisu" on sivaltanut jo 3+42 juoksua ja on lyöjätilaston kakkossijalla. KPL:n Ossi Meriläinen on paukuttanut 0+30 juoksua ja on lyöjätilaston yhdeksäs.


KPL:n kokoonpanosta ovat torstaina poissa Teemu Nikkanen ja Janne Kivipelto. Juho Hacklin palaa lainapestin jälkeen Koplan jokeripaitaan. Tahkon alkukauden tärkein vaihtaja Jere Vikström on myös sivussa ja joukkue on nostanut poikien joukkueesta Elmo Peltosen kokoonpanoon.


Ykköspesis-joukkue sarjassa kakkosena


KPL:n Ykköspesis-joukkue kulkee vahvasti Ykköspesiksessä. Viikko sitten KPL haki voiton Kuopiosta ja eilen KPL nappasi voiton Loimaan Palloilijoista kotiutuslyöntikisan jälkeen 2-1. KPL:n sarja jatkuu tuplaotteluilla pohjoisessa, kun se kohtaa lauantaina sarjan suursuosikki Oulun Lipon ja sunnuntaina vastassa on Simon Kiri.


Seuraavan kerran KPL pelaa Ykköspesistä kotikentällä la 16.7. klo 15.00 kun vastaan tulee Oulun Lippo.


Commentaires


bottom of page