top of page

KPL:lle ensiesiintyminen ulkokentillä – lippuja vain kourallinen jäljellä


Kouvolan Pallonlyöjien kesän 2020 avausottelu pelataan lauantaina, kun vastaan helteiselle KSS Energia Areenalle juoksee harjoitusottelussa Hyvinkään Tahko. Tahko avasi ulkokauden jo viime viikonloppuna, kun se kukisti Manse PP:n Pihkalassa 1–0 (3–3, 10–6).

Lippuja on myynnissä rajoitettu erä ainoastaan KPL:n verkkokaupassa, KSS Energia Areenalla ei ole lipunmyyntiä.

Ottelu näytetään suorana Ruutu-palvelusta Fanikamera-lähetyksenä. Selostuksesta vastaa Arto Määttä. KPL:n verkkokaupasta voi ostaa Ruutu-tunnuksia lauantaihin klo 13.00 saakka (10 € / 1 kk).

Kivipelto ja Haimi odottavat innolla ensiesiintymistä

KPL:n lukkari Janne Kivipelto oli perjantaina kuumalla kotikentällään valmistautumassa lauantain koitokseen. Pitkän tauon jälkeen pelaamaan pääsy lämmittää lukkarin mieltä.

– Kolme kuukautta on edellisestä pelistä. Ihan mukava on päästä joukkueen pariin. Ei pelissä varmaan muuta kuin päästään pelaamiseen kiinni. Ei tässä kauan mene, kun pelataan pisteistä, Kivipelto miettii.

– Harvemmin on harkkapeli viikko ennen juhannusta ja harvoin myöskään pääsee helteessä pelaamaan harkkapeliä. Ei sitä ole harmitellu, kun harkkapelejä ei ole ollut. Korona ollut vähän isompi juttu.

Pelinjohtajaksi juuri Tahkosta saapunut Iiro Haimi on myös intoa täynnä. – Vihdoinkin päästään tositoimiin ja sitä kaikki ovat varmasti odottaneet. Meidän painopiste on ollut yhteistreeneissä ulkopelissä ja lauantai näyttää hyvin suuntaa, missä siinä mennään. Sisäpelissä uskon, että saadaan riittävä määrä tilannetta ja sitä kautta juoksuja.

KPL pelaa ennen sarjakauden alkua kolme harjoitusottelua. Tahko-pelin jälkeen kahden viikon päästä KPL kohtaa tuplaviikonlopun aikana IPV:n kahdesti.

– Meillä on kokenut joukkue, varmaan nopeasti löytyy oikeat palaset. Tahko on hyvä joukkue, hyviä pelejä saadaan varmasti heidän kanssaan. Lauantaina on lyöntikeli, joten Koren (Juha Korhonen) ja muiden mörssäreiden kanssa pitää olla tarkkana, Kivipelto myöntää.

Huomioithan seuraavat asiat:

Lipunmyyntiä ei ole KSS Energia Areenalla. Sisään pääsee ainoastaan kausikorteilla ja verkkokaupasta ostetulla pääsylipulla.

Sisäänkäyntejä on kaksi: Teatterin sisäänkäynti (Salpausselänkatu), josta pääsee ainoastaan kolmospuolen betonikatsomoon ja jäähallin sisäänkäynti (Topinkuja), josta pääsee ainoastaan kakkospuolen ja kotipesän katsomoihin (sisältää Kopla-terassin). Näiden lohkojen välillä liikkuminen ei ole turvallisuussyistä mahdollista.

Kioskit palvelevat molemmissa lohkoissa.

Kokoonpano

Comments


bottom of page