top of page

KPL koki tappion Helsingissä

Sotkamon Jymy-Kouvolan Pallonlyöjät 2-0 (4-1, 4-3).

Kouvolan Pallonlyöjät ei onnistunut päihittämään Sotkamon Jymyä 2820 katsojan edessä Helsingissä. Nousujohteisesti molemmilla jaksoilla esiintynyt KPL ei kyennyt avausvuoroissa vastaamaan Sotkamon vahvaan peliin ja pisteet matkasivat Kainuuseen 2–0 (4–1, 3–2) tuloksella. KPL:n paras oli Ossi Meriläinen. Jymyn ykkönen Jani Komulainen. Molemmat löivät kolme juoksua.

– Jymy voitti ansaitusti. Päästettiin keulaan alussa ja vaikka saatiin toisella jaksolla hyvä draivi päälle, se ei riittänyt. Kyllä täälläkin voi pelata hyvää pesistä, KPL:n pelinjohtaja Eero Pitkänen kertoi.

DSC_7330-7

Avausjaksolla Jymy meni 2–0 johtoon Toni Kohosen ja Roope Korhosen vastustamattomilla iskuilla. KPL ei saanut alussa sisäpeliään rullaamaan ja Jymy paineli kahden vuoron jälkeen Jani Komulaisen puhkaisun ansiosta 4–0:aan. KPL tiivisti ulkopeliään tämän jälkeen, eikä Jymy onnistunut enää lisäjuoksuissa. KPL:n ainokaisen löi vahvassa lyönnissä ollut Ossi Meriläinen tyylikkäällä kumuralla.

Jymy tuli toiselle jaksolle tuulispään lailla. Kun KPL ei saanut paikoista huolimatta tehtyä paloja, takoi Jymy avausvuoroon kolme juoksua. KPL ei kuitenkaan myynyt nahkaansa halvalla. Tasoittavalla Meriläisen upea lyöntivuoro nosti KPL:n jo 3–2:een. Ulkopeli tiivistyi molemmilla joukkueilla alun hurjastelun jälkeen ja lisäjuoksut jäivät syntymättä. Lopulta hyvin alkanut kiri tyssäsi kentällemenon vaikeuteen.

Jesse Eskelinen pelasi vahvasti 0-tilanteessa

Jesse Eskelinen pelasi vahvasti 0-tilanteessa


KPL:n lukkarina Jesse Eskelinen pelasi 0-tilanteessa vahvan pelin, eikä päästänyt Jymyn kärkeä Niko Korhosta helpolla kentälle. Sisäpelissä Matti Latvala ja Anssi Lammila olivat totutun tehokkaita. KPL pelasi ottelun pitkällä kärjellä, kun Teemu Nurmio nousi yhdeksikköön numeroksi kaksi ja Tommi Mäentausta eteni jokerina.

– Ei pystytty vastaamaan Jymylle. Vaihtotilanteissa saivat liian helpolla tilanteita. Kaikkiaan tämä oli hieno tapahtuma. Paljon yleisöä. Nyt vain eteenpäin, KPL:n ykköspalkittu Meriläinen pohti.

KPL:n sarja jatkuu perjantaina kello 18 KSS Energia Areenalla Joensuun Mailaa vastaan. Kaikki alle 18-vuotiaat ilmaiseksi matsiin!

Comments


bottom of page