top of page

KPL kohtaa hallifinaalissa Sotkamon – Iivarinen odottaa kireää koitosta


KPL saa hallifinaalissa vastaansa Sotkamon Jymyn. Asia varmistui myöhään lauantai-iltana, kun Jymy kukisti Vedon kotiutuslyöntikilpailun jälkeen 1–2k (2–1, 1–2, 1–4). KPL kaatoi omassa välierässään JoMan 1-0 (4-4, 3-1).

KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarisen valmistautuminen otteluun helpottui, kun vastustaja selvisi.

– Ilta on mennyt toipuessa pelistä. Olennaisin asia on, että tiedetään ketä vastaan pelataan. Ajatuksia siihen suuntaan, Iivarinen kertoo.

Iivarinen oli tyytyväinen KPL:n esitykseen JoMaa vastaan.

– Oikein hyvä esitys, kun voitettiin. Peli oli tasainen ja erot pieniä. Pystyttiin tekemään muutama juoksu enempää, siihen pitää olla tyytyväinen.

Imatran kentän pinta on hidas ja se vie osaltaan sisäpelistä tehoja pois. Iivarinen odottaa finaalista tiukkaa ottelua.

– Siellä on kokenut joukkue vastassa. Pääsivät pelituntumaan alustalla ja ovat nopeita reagoimaan tuollaisiin asioihin. Ei tämä tästä helppone. Kireä koitos on edessä. Sitten nähdään, miten pystytään siinä toimimaan, Iivarinen miettii.

Sotkamon Jymy vahvistui tälle kaudelle Lauri Rönköllä (IPV) ja Antti Korhosella (Lippo Pesis). Tilaa tekivät Immo ja Kosti Rautiainen sekä Mikko Korhonen ja pelinjohtajaksi siirtynyt Jani Komulainen.

KPL:n edellinen finaalipaikka on kaudelta 2008. KPL on kertaalleen voittanut hallimestaruuden kaudella 2006. Jymy oli edellisen kerran finaalissa kaudella 2013, jolloin se voitti myös hallikultaa.

KPL:n pelaajista ainoastaan Matti Latvala on voittanut hallikultaa kaudella 2004 Koskenkorvan Urheilijoiden paidassa. Iiivarisen palkintokaapista löytyy hallihopeaa KPL:n kultakaudelta 2006 Pattijoen peräsimestä.

KPL:n kokoonpano:

Σχόλια


bottom of page