top of page

KPL kohtaa halli-SM välierässä Pattijoen Urheilijat


KPL saa vastaansa halli-SM-lopputurnauksen välierässä Pattijoen Urheilijat. Lopputurnaus pelataan 14.-15.3.2020 Kuortaneella. Kaikki lopputurnauksen ottelut nähdään Ruudun lähetyksinä.

KPL ja PattU iskevät yhteen lauantaina kello 18.00. Toisessa parissa kohtaavat Joensuun Maila ja Vimpelin Veto, jotka pelaavat finaalipaikasta kello 14.30.

– Mukava saada hallissa vastaan myös joukkueita, joita vastaan on hallissa harvemmin pelattu. Se on hyvää vaihtelua talven peleihin. Pattijoki on mielenkiintoinen joukkue, joka on vahvistunut selkeästi tälle vuodelle. Odotettavissa on erittäin kova ja tasainen vääntö, KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimi pohtii ennakkoasetelmia.

KPL lähtee Haimin mukaan Kuortanelle 14 pelaajan ryhmällä. Tällä hetkellä KPL:llä ei ole loukkaantumishuolia.

– Kaikki pelaajat pääsevät pelaamaan. Toivotaan ettei sairastumisia tule,  niin pääsemme vielä testaamaan muutamia asioita lopputurnauksessa. Joukkueelle yksi tiivis viikonloppu yhdessä tekee varmasti hyvää, nin siltäkin pohjalta ne ovat tärkeitä pelejä.

KPL ja PattU selvittivät tiensä lopputurnaukseen puhtaalla pelillä. KPL kukisti Tahkon ja Manse PP:n. Pattijoen uuden tulemisen kokivat KeKi ja Jymy.

Comments


bottom of page