top of page

KPL käveli Lipon yli – Laakso paikkasi Kivipeltoa hyvin


KPL ei antanut Lippo Pesikselle jakoa keskiviikkoiltana KSS Energia Areenalla. KPL voitti puhtaasti 2–0 (7–0, 4–1). Toni Laakso pelasi Janne Kivipellon pienen vamman vuoksi lukkarin paikalla.

Lyöjäjokeri Juha Korhonen jatkoi vahvaa kevätvirettään ja löi ottelussa viisi juoksua. KPL:n sisäpeli pyöri vahvasti viisi vuoroparia, mutta sen jälkeen sisäpeli hyytyi. Kolmostilanteet menivät ottelussa KPL:lle 23–10 (avausjaksolla 13–3). Lippo sai toisella jaksolla paremmin pelin juonesta kiinni. Joukkueen ainokaisen löi Jouni Mäki.

Illan näyttävin suoritus oli Iiro Nokkalan komea haitarinäpy toisella jaksolla, joka harhautti Lipon ulkokentän täydellisesti.

– Joukkueen suoritus oli tänään riittävä. Ei missään nimessä paras mahdollinen, mutta kolme pistettä on tärkeintä, KPL:n parhaana palkittu Sasu Toikka mietti.

– Pitää ajatella myönteisesti. Ensimmäisellä jaksolla hyvää peliä ja koko pelistä voitto. Toni (Laakso) tuli lautasen ääreen ja pelasi hienosti. Kotiutuspuolella oli onnistumisia. Korhosen Juha oli ihan ok lyönnissä ja Hacklin (Juho) löi useamman pinnan, KPL:n pelinjohtaja Matti Iivarinen kertasi.

KPL:n ulkopeli pysyi tiiviinä läpi pelin


Lipon leirissä tulos otettiin vastaan tyynesti.

– Kylmä tosiasia on se, että KPL oli kahdesta joukkueesta parempi. Huomenna meillä on uusi peli Hyvinkäällä ja siellä on enemmän meidän tasoinen vastustaja, Lippo Pesiksen pelinjohtaja Markku Hylkilä myönsi.

– Positiivista oli tänään kärjen pelaaminen, Hylkilä jatkoi viitaten hyvin pelanneisiin Niko J. Korhoseen, Riku Niemeen ja Tapani Piriin.

Lipon ykköspalkittu Niko J. Korhonen manaili joukkueensa heikkoa ulkopeliä.

– Ulkopeli on vähän semmoista, että palloja menee räpylän alta, yltä ja sivulta.

kuvat: Teemu Parta


Comments


bottom of page