top of page

KPL jäi pisteittä Tahkoa vastaan


Kouvolan Pallonlyöjät jäi pisteittä perjantai-iltana Hyvinkään Tahkoa vastaan. Tahko vei nihkeän kamppailun 0-2 (0-3, 3-5). Yleisöä KSS Energia Areenalla oli pilvisestä ja epävakaasta kelistä huolimatta 2038 katsojaa. Vieraiden sankariksi nousi kakkoskärjessä kahdesti kotiuttanut ja siepparina vahvasti pelannut Eero Kuitunen.

Ensimmäisellä jaksolla KPL ei saanut peliään pyörimään missään vaiheessa. Ainoastaan kaksi kertaa etenijän kolmospesälle saanut KPL joutui toteamaan Tahkon paremmaksi vaisun jakson jälkeen. Tahko löi hyvillä lyönneillä jakson ratkaisut, kun Juha Korhonen, Eero Kuitunen ja Juha Niemi onnistuivat.

Myös toisella jaksolla Tahko oli marssimassa selvään voittoon, kun se iski taululle 0-4 lukemat. Kolmannen tasoittavalla Patrik Wahlstenin kahdella kotiutuksella Koplan tuli peliin mukaan. Oman osansa teki Tahkon haparoinut ulkokenttä, mutta neljännen aloittavalla Juha Niemen lyönti vaikutti ratkaisevan jakson. Jokeriksi vaihdettu Matti Latvala kavensi 3-5:een, mutta jatkuneesta palottomasta ajosta KPL ei enää onnistunut.


KPL:n pelit jatkuvat maanantaina Seinäjoella JymyJusseja vastaan. Seuraava kotiottelu pelataan torstaina 3. elokuuta Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.Comentarios


bottom of page