top of page

KPL iski toisella jaksolla väkevästi - kotarit koituivat kuitenkin kohtaloksiKPL:n pohjoisen kiertueen toinen näytös sisälsi Koplan osalta tiivistä ulkopeliä ja ajoittain räiskyvää lyöntipeliä. Kempeleen Kiri vei kuitenkin voiton 2-1k (3-2, 0-8, 2-1) lukemin. KPL:n ottelut jatkuvat perjantaina 24. toukokuuta klo 18.00 KSS Energia Areenalla Imatran Pallo-Veikkoja vastaan.

Tänään kaksijakoiset fiilikset, hyvin pelattiin ulkona. Oltaisiin voitu ansaita voitto. Peli-ilme ja keskittyminen oli parempaa ja oltiin pelin ytimessä. Ulkopeli antaa mahdollisuuden voittaa, sisäpeli on ollut tukkoista ja tänään ykköstilanne oli vaikea. Metu (Nikkanen) ja Pate (Wahlsten) pitivät meitä hyvin mukana pelissä. Karua, että kolme kertaa kotarissa ja aina tappio. Pitää miettiä mitä siihen keksitään, pelinjohtaja Petri Tuuva mietti.

KeKi aloitti lauantain ottelun vahvasti, kun Antti Korhosen vastustamaton kumura avausvuorossa siirsi isännät johtoon. Matti Korhosen kumuralla toisessa vuorossa KeKi paineli jo 2-0 karkumatkalle. KPL tuli kuitenkin jakson tasoihin Patrik Wahlstenin kahdella kovalla luukkulyönnillä. Jakson ratkaisu nähtiin neljännen aloittavalla, kun Antti Korhosen kumura upposi tiukassa paikassa väliin, eikä KPL saanut enää jaksoa tasoihin. Kolmostilanteet KeKille 7-3.


Toisella jaksolla ulkovuoroissa räpylämiehet tuulettivat. Molempien sisäpeli yskähteli, eikä kolmostilanteilla juhlittu. Toisen aloittavalla Wahlsten näpytti Eemeli Laineen kotipesään ja tilanteeksi 0-1. KeKi ei saanut kolmessa ensimmäisessä vuorossa kuin kerran miehen kolmoselle ja neljännen aloittavalla KPL iski pökköä pesään. Teemu Nikkanen väläytti lyöntiään jo kolmannessa vuorossa, mutta neljännessä se tuotti tulosta. Pallo takaa läpi ja ilman mainosaitaa kunnari olisi ollut lähellä. Nyt vain Patrik Vartama ennätti kotiin. Wahlsten jatkoi syntynyttä ajoa hetken päästä hirmuisella pommilla. Kenttä rullasi ja tilanne vaihtui 0-6:een. Kun vielä Arttu Ruuska ja Tommi Mäentausta tyylittelivät palloa väliin, jakso lopulta selvästi 0-8 KPL:lle.


Kotiutuslyöntikilpailussa KPL avasi sisällä. Wahlstenin kova saumalyönti oli hieno osoitus ulkopelin erinomaisuudesta. Antti Korhosen huikea kiinniotto tuhosi Vartaman etenemisen. KPL:stä ainostaan Matti Latvala onnistui ja ulkovuoroon jäi paljon kiinniotettavaa. KeKi tasoitti saman tien Antti Korhosen merkatulla kumuralla 1-1 ja neljänessä parissa velipoika Matti kumuroi voiton KeKille.


Voittamaan pitää alkaa, pikkunätti peli ei riitä. Hommia pitää tehdä ja peliä pitää saada paremmaksi. Lauantaina ilme oli heikko, fokus ei ollut täysin mukana. Yhtä tilannetta lukuunottamatta 2-3-väli onnistui, toissijaisia virheitä kuten kopinnostopaloja tuli sitten tosi paljon. Lauantaina oli surkea fiilis, tänään tappio harmittaa, mutta positiivisia asioita jäi tästä pelistä.


Arsedelin juoksukooste
Comments


bottom of page