top of page

KPL iski kunnaritalkoot toisella jaksolla ja nappasi täydet pisteet Ankkureilta


Kouvolan Pallonlyöjät nappasi täydet pisteet Alajärven Ankkureilta 2-0 (5-4, 14-2) voitolla. Toisella jaksolla KPL iski kahdella peräkkäisellä kunnarilla lopullisesti karkuun, kun Matti Latvala ja Teemu Nikkanen huudattivat 1808-päistä kotiyleisöä! KPL:n kaikki pelaajat tilastoivat lyödyn tai tuodun.

Ankkurit oli sisäpelissä vahva ensimmäisellä jaksolla. Kolme vuoroparia joukkue löi pompuilla tilannetta ja kotiutuspaikoista pallo löysi hyvin merkistä väliin. KPL ei kuitenkaan säikähtänyt Ankkureiden hyvää virettä, vaan yksittäisillä juoksuilla KPL kimmersi jaksovoittoon.

Toisella jaksolla tahti muuttui. KPL rakensi hyvin tilannetta ja Ankkurit pomputteli palloa. Matti Saukon kolmosluukusta lyöty puhkaisu katkaisi viimeistään Ankkureiden selkärangan, kun tilanne vaihtui toisen aloittavan jälkeen 5-0:aan.
Neljännessä vuorossa Latvala ja Nikkanen yllättivät Ankkureiden takakentän peräkkäisillä kunnareilla ja ennen viimeistä tasoittavaa KPL johti 14-0. Ankkurit sai pari kavennusta aikaan, mutta KPL pääsi juhlimaan toista peräkkäistä puhdasta voittoa.


KPL:n pelit jatkuvat sunnuntaina Kiteellä ja tiistaina Hyvinkäällä. KSS Energia Areenalla pelataan viikon päästä perjantaina, kun sarjan kärki Vimpelin Veto saapuu Kouvolaan.


Kuvat: Raine Martikainen

Comments


bottom of page