top of page

KPL haki voiton pitkän kaavan kautta Koskenkorvalta


Sateisessa ja koleassa säässä pelattu perjantai-illan kamppailu Koskenkorvalla muodostui yllättäen juoksujuhlaksi Kossun ja Koplan välillä. KPL onnistui hakemaan voiton yli kolmituntisen pelin jälkeen 1-2 k (5-8, 5-2, 0-0, 1-2). Voiton takuumiehenä oli sisäpelissä loistanut Anssi Lammila 1+1/3 ja kärkilyönnit 11/12. Kossun paras oli 1+4 lyönyt jokeri Miika Anttila.

Joukkueet esittivät vesisateessa runsasjuoksuisen ottelun. Varsinkin isäntäjoukkue Koskenkorvan lyönnit osuivat hyvin keppiin ja joukkue rakensi peräti 29 kolmostilannetta. Avausjaksolla KPL aloitti juoksujen teon harhaheiton turvin, mutta Kossun Miika Anttilan viimeisenä lyöjänä takaa keskeltä lyömä läpilyönti siirsi kotijoukkueen 3-2-johtoon. KPL nakutteli kolmannen aloittavalla johtoon 3-4 ja neljännen aloittavalla Lammilan läpilyönti kolmosluukusta ratkaisi jakson Koplalle.

Toisella jaksolla Kossu jatkoi pirteää sisäpeliään ja KPL tuskaili kotiutusten kanssa. Kossu nappasi ansaitun 5-2 voiton ja ottelu eteni supervuoropariin. KPL nollasi tylysti Kossun etenijät ja pääsi sisällä yrittämään ratkaisua. Siinä ei kuitenkaan onnistuttu ja kotiutuskisassa Kossu avasi yhdellä juoksulla. Toni Laakson ja Juho Hacklinin iskemät juoksut riittivät tasoittavalla voittoon.

KPL:n ottelut jatkuvat KSS Energia Areenalla torstaina 30.7. klo 18.00. Vastaan tulee Hyvinkään Tahko, joka pelaa ennen KPL:n ottelua peräti kolme ottelua.

Comments


bottom of page