top of page

KPL hakee pisteitä Imatralta – Anssi Lammila pelinjohtajaksi


Anssi Lammila on tiistaina pelinjohtajana


KPL jahtaa pisteitä tiistaina Imatralta IPV:n vieraana. Pallonlyöjät lähtee otteluun pelinjohtajanaan Anssi Lammila, joka tuuraa sunnuntaina pallon päähänsä saanutta Iiro Haimia. Lammila on aiemmin toiminut KPL:n A-poikien pelinjohtajana ja ei tällä hetkellä ole täydessä pelikunnossa. KPL:n kasvatti Santeri Soininen (17) debytoi Superpesiksessä jokeripaidassa. Sivussa KPL:stä ovat Lammilan lisäksi vaivojensa vuoksi Sasu Toikka ja Ville Pesu.

Joukkueet kohtasivat 14. heinäkuuta KSS Energia Areenalla, jolloin KPL vei voiton 2-0 (2-0, 3-0) lukemin. IPV on sarjassa 9:nä 17 pisteellä, KPL on sarjakolmosena 31 pisteellä.

KPL on saalistanut elokuussa neljästä edellisestä ottelusta neljä pistettä. IPV nappasi helpottavan voiton Siilinjärven Pesiksestä sunnuntaina, IPV:n kuntopuntari neljän edellisen kierroksen jälkeen näyttää myös neljää pistettä. IPV:n Konsta Hyötyläinen on ollut sivussa useamman kierroksen ajan ja sunnuntaina joukkue nosti ulkopeliin jokeri Juuso Latun. Alkukaudesta loukkaantunut Arttu Vilander oli ratkaisevassa roolissa sunnuntain ottelussa, kun mies löi voittojuoksun. Kakkospelinjohtajaksi IPV nimesi seuran urheilutoimenjohtaja Jani Valkeanpään. IPV:n Sami Partanen pelasi sunnuntaina 600:nnen ottelunsa Superpesiksessä kautta aikojen kolmantena pelaajana. Partasen edellä ovat KPL:n Toni Kohonen ja KiPa-legenda Pasi Pirinen.

KPL:n lyöjäjokeri Jere Dahlström nousi sunnuntain kierroksen jälkeen Superpesiksen lyöjätilaston kärkipaikalle. Kovavireinen Dahlström on IPV:lle tuttu mies, sillä “Dalla” iski kaksi edellistä kautta punaisten paidassa.

Jere Dahlström on ollut kovassa pelivireessä


Tilastoykköset:

Lyöjätilasto: Juho Toivola 2+39 (5.) Jere Dahlström 0+56 (1.)

Etenijätilasto: Teemu Nurmio 25 (5.) Tommi Mäentausta 27 (2.)

Kärkilyöntitilasto: Tuomas Jussila 99 (3.) Tommi Mäentausta 78 (25.)

Ottelu alkaa Imatralla jo klo 17.30 ja se nähdään Ruudun päälähetyksenä.

kuvat: Raine Martikainen

Comments


bottom of page