top of page
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram

KPL eteni välieriin – liput ovat myynnissä!


Kouvolan Pallonlyöjät eteni viidettä kautta putkeen Superpesiksen mitalipeleihin. Keskiviikkona KPL kaatoi ratkaisevassa puolivälierässä Kiteen Pallon 2-0 (4-2, 4-2). Välierät alkavat lauantaina Joensuussa ja toinen kamppailu pelataan sunnuntaina klo 15.00 KSS Energia Areenalla!

  1. Osta liput täältä toiseen välierään!

Keskiviikkona KPL  ja KiPa tarjosivat tasaisen kamppailun varsinkin avausjaksolla. KiPa meni johtoon ensimmäisen tasoittavalla, kun Sami Mikkolanaho kotiutti Jesse Eskelisen. KPL tuli kuskin paikalle toisen aloittavalla, kun Toni Laakso ja Matti Latvala löivät palloa väliin. Neljännen aloittavalla Iiro Nokkala kiskasi pallon kakkosluukusta maisemiin ja kiersi kunnarilla 3-1. Kun Jere Dahlström onnistui vielä lyömään 4-1 Kiteen eväät oli syöty. Tasoittavalla Valentin Ikonen kaunisteli 4-2:een.

Iiro Nokkala kiskaisi kunnarin


Toisella jaksolla KPL oli päättänyt katkaista sarjan. Dahlström yllätti Kiteen ulkokentän ensimmäisessä vuoroparissa ja KPL sai vaikeasta alusta huolimatta 1-0-johdon. KPL tiivisti ulkopeliään ja Kiteen sisäpeli vaikeutui huomattavasti. Toisen tasoittavalla Laakso löi 2-0 ja kolmannen tasoittavalla Dahlströmin lyönti karkasi takaa läpi, tilanne 4-0:aan. Kitee sai vielä neljännen alussa rakennettua kirin poikasta, mutta Hannes Pekkisen ja Ville Liukun lyönnit olivat laiha lohtu.

  1. Lehdistötilaisuus

  2. Tilastot

bottom of page