top of page

KPL avaa sarjakauden Siilinjärvellä


KPL pääsee avaamaan sarjakautensa vihdoin sunnuntaina 6.6., kun joukkue matkaa Siilinjärven Pesiksen vieraaksi. Ottelu alkaa klo 17 ja sitä voi seurata Ruutu+-palvelusta.


Ennakkohaastattelussa Iiro Nokkala kertoi, että intoa on superpesispelien alkaessa todella paljon. Nokkala on pelannut monta harjoituspeliä ja on erittäin hienoa päästä pelaamaan sarjapisteistä pitkän talven jälkeen. Erityisesti häntä ilahduttaa se, että katsojia pääsee nyt myös katsomoihin. SiiPe avaa KPL-ottelulla kotiottelunsa, joten tunnelma on oletettavasti kohdallaan.


SiiPe jäi viime kauden superpesiksessä sarjataulukon hännänhuipuksi. Joukkue on uudistunut viime kaudesta melko paljon. Uusina pelaajina joukkueeseen ovat liittyneet Ilari Kauhanen (PuPe), Miro Kähkönen (PuPe), Tuomas Luukkonen (PuPe) Justus Niemeläinen (JoMa), kouvolalaisille tuttu Jere Paananen (KPL), Jiri Pippola (KiPa) ja Ville Veittikoski (HP). Lähtijäpuolelle kirjattiin Teemu Huhtakangas (lop.), Juho Keinänen (IPV), Kimmo Lukkari (HP) Ville Pietinen (IPV), Tommi Piirainen (IPV), Eino Puustinen (IPV) Aatu Roivainen ja Roope Räisänen (LU). SiiPen pelinjohtaja on Riku Tolonen.


Iiro Nokkala totesi, ettei lähde arvioimaan, onko SiiPe tänä kesänä vahvempi vai heikompi kuin viime kesänä, mutta uskoo, että joukkueessa on hyvä meininki, vaikkei yhteistä tekemistä ehkä olekaan koronarajoitusten vuoksi ollut aivan totutusti.


SiiPe pelasi ensimmäisen pelinsä torstaina Sotkamossa, jossa hallitseva mestari hoiti voiton kotiin tylyin numeroin 2-0 (14-1, 11-0). Tuosta ottelusta Nokkala totesi, ettei Sotkamon Hiukassa pelaaminen aurinkoisella ja lämpimällä säällä ole helppoa millekään joukkueelle. SiiPelle sattui ottelussa joitakin ulkopelivirheitä ja näistä SoJy kyllä rankaisee joukkuetta kuin joukkuetta. Nokkala uskoo, että Siilinjärvellä pelistä voi tulla jopa nihkeäkin, koska SiiPen kotikenttä on erikoinen ja siilinjärveläiset pelaavat kotonaan perinteisesti hyvää ulkopeliä. Näyttämisen halua kotiavauksessa varmasti joukkueella myös riittää.


Erityisiä tavoitteita Iiro Nokkala ei ole itselleen asettanut kauteen lähdettäessä. Harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja oppia on tarttunut matkaan. Hän toteaa olevansa tyytyväinen, kun joukkue pärjää.


SiiPe-KPL su 6.6. klo 17:00


Videon haastattelusta voit katsoa tästä.Comments


bottom of page