top of page

KPL aloittaa päiväkoti- ja koulukierrokset – mukana lähes 40 ryhmää


KPL:n perinteinen päiväkoti- ja koulukierros alkaa maanantaina Kaipiaisissa. KPL:n edustusjoukkueen pelaajat kiertävät päiväkodeissa ja kouluissa ohjaamassa pesäpallotunteja ympäri Kouvolaa. Tällä hetkellä mukana on lähes 40 lasten ryhmää. Yhteensä huhti-toukokuun aikana KPL liikuttaa miltei 800 lasta pesäpallon avulla. Pesistunnit on suunnattu päiväkotien viiskareille ja eskareille sekä koulujen 1. luokkalaisille.

– Päiväkoti- ja koulukierrokset ovat olleet todella suosittuja. Pesistunnilla lapset pääsevät kokeilemaan pesistä Superpesisjoukkueen pelaajien innoittamana. Osaltamme haluamme olla mukana liikuttamassa kouvolalaisia lapsia ja toivomme, että pesiskärpänen puraisee lapsia, KPL:n junioripäällikkö Harri Liekola kertoo.

Koulukierrosten aikana harjoitellaan pesäpallon alkeita ja pelataan. Koulut voivat kysellä vapaita aikoja Harri Liekolalta.

Pesiskunnarissa kierretään kunnari!

Päiväkoti- ja koulukierrosten uutuutena on Pesiskunnari, jonka avulla KPL kannustaa lapsia liikkumaan pesäpallon mukana. Pesiskunnarissa kerätään tarroja, ja täyden kunnarin suorittaneet lapset saavat yhteistyökumppanimme Arnoldsin herkullisen tuotepalkinnon.

Pesiskunnarissa kierretään kaikki pesät. KPL:n pesistunti, päiväkodin tai koulun pesistunti, Pesiskoulun tai joukkueharjoituksen sekä KPL:n edustusjoukkueen peli kuuluvat Pesiskunnariin. Sunnuntaina 26. toukokuuta pelattava Superpesiksen ottelu Kouvolan Pallonlyöjät – Kankaanpään Maila on koululaisottelu, johon Pesiskunnarilla pääsee kaksi aikuista yhden hinnalla. Runkosarjan otteluihin alle 18-vuotiaat pääsevät tänäkin vuonna ilmaiseksi.

KPL:n juniorit myyvät pääsylippuja kauden avausotteluun

KPL:n juniorit aloittavat lipunmyyntikampanjan kauden avausotteluun KPL–IPV, joka pelataan torstaina 9. toukokuuta. KPL:n junioreilla on myynnissä 15 euron arvoisia lippuja, joista 5 euroa menee suoraan juniorijoukkueelle.

Lippuja on myynnissä jokaisella joukkueella.

Comments


bottom of page