top of page

Kovakuntoiset mörssärit kohtaavat – KPL hakee pisteitä Kossulta


Jere Dahlström johtaa lyöjätilastoa


Lyöjätilaston kärkikaksikko Kouvolan Pallonlyöjien Jere Dahlström ja Koskenkorvan Urheilijoiden Patrik Wahlsten kohtaavat perjantai-iltana KSS Energia Areenalla klo 17.30. Dahlström on lyöjätilaston kärjessä 0+67 kotiutuksella, Wahlsten on viisi juoksua ”Dallaa” perässä. KPL:n pelinjohtaja Iiro Haimin oireet ovat pahentuneet ja mies on toistaiseksi sivussa pelinjohtajan paikalta. Perjantaina viuhkan varressa nähdään Anssi Lammila, joka saa aisaparikseen Matti Saukon. KPL lähtee otteluun samalla kokoonpanolla, jolla se on kaksi viimeisintä ottelua pelannut.

Runkosarjan voitosta edelleen taisteleva KPL pääsee otteluun voitto alla. Tiistaina se haki pisteet Kankaanpäästä 0–1 (2–3, 2–2) voitolla. Koskenkorvan tiistai oli murheellisempi, kun se hävisi Vimpelissä Vedolle 2–0 (9–0, 7–3). Viime viikolla selvisi myös, että KoU:n kärjessä hyvin pelannut Otto Kauppisen kausi päättyi loukkaantumiseen.

KPL:n loukkaantumistilanne ei ole vielä helpottanut, mutta Kopla on pystynyt pysymään mukana kärkitaistelussa. Kokeneet Matti Latvala, Toni Kohonen ja Tommi Mäentausta ovat olleet sisäpelissä joukkueen syömähampaat yhdessä Dahlströmin kanssa. Viime aikoina varsinkin Kohonen on ollut hyvässä lyönnissä.

Tilastokärjet:

Lyöjätilasto: Jere Dahlström 0+67 (1.) Patrik Wahlsten 0+62 (2.)

Etenijätilasto: Tommi Mäentausta 34 (2.) Otto Kauppinen 23 (22.)

Tommi Mäentausta 108 (8.) Patrik Wahlsten 94 (24.)

Otteluisäntä Kouvolan kaupunki ja Liikkuva Kouvola. Tule Fillarilla matsiin! Pyörien takavalot ovat tulleet pakollisiksi. Fillarilla matsiin! -teeman mukaisesti Liikkuvakouvola arpoo 10 takavalosettiä ja lisäksi InBody -kehonkoostumusmittauksia toisen jakson aikana. Osallistu siis arvontaan Liikkuvakouvolan pisteellä pukukoppikäytävän edessä!

Pub Old Tomin jälkipeleissä Toni Laakso

Fillarilla matsiin!

Comentarios


bottom of page