top of page

Kouvolan Pallonlyöjät tekee hyvää Kouvolan Kipinän kanssa

Kouvolan Pallonlyöjät on viime vuosina tehnyt seuran toiminnasta ja ottelutapahtumistaan entistä enemmän ympäristöystävällisiä ja vastuullisia MM KotkaMillsin, Kymenlaakson Jätteen ja muiden kumppaniensa tuella. Seuraava merkkipaalu vastuullisuustyössä on nyt saavutettu Kouvolan Kipinä ry:n kanssa.

Kouvolan Kipinä ry on yleishyödyllinen voittoa tavoittelematon järjestö, joka tarjoaa muun muassa työmahdollisuuksia, apua arkeen ja viriketoimintaa eri kävijäkunnille. Yksi Kouvolan Kipinä ry:n toiminnoista on ylläpitää ruokakassitoimintaa, jolla vähävaraisille henkilöille tarjotaan ruokaa hävikkielintarvikkeilla ja yksittäisillä lahjoituksilla.

Tällä kaudella Koplaklubin ylijäämäruoka jaetaan sitä eniten tarvitseville Kouvolan Kipinä ry:n kautta. Näin ruoka saadaan hyvään tarkoitukseen, ja ottelutapahtumien ruokahävikkiä saadaan vähennettyä merkittävästi.

KPL:n myyntipäällikkö Simo Pyöriä pitää alkanutta yhteistyötä onnistumisena: ”Koplaklubin ruokatilausten suhteen on pyritty aina olemaan tarkkoina, mutta hävikkiä tulee aina. Roskiin heittämisen sijaan se ruoka menee jatkossa Kouvolan Kipinän kautta sitä tarvitseville. Hävikki vähenee ja voimme auttaa tarvitsevia, joten ilman muuta tehdään näin. Haluan esimerkkimme kautta rohkaista muitakin seuroja, yrityksiä ja yhteisöjä samankaltaiseen toimintaan.”

”Ruokajaolla me lähdettiin liikkeelle ja yhteistyö laajenee heti, kun meidän jokakesäinen tapahtumaottelumme lähestyy. Meillä tulee olemaan taas ohjelmarikas tapahtuma poneineen, pomppulinnoineen, kasvomaalauksineen ja lyöntitutkineen kotiottelussamme perjantaina 28. heinäkuuta Tahkoa vastaan. Olen tuohon matsiin myynyt kumppaneillemme lippupaketteja ja monella yrityksellä on vaikeuksia saada kaikkia lippuja jakoon kesken lomakauden, joten monet ovat halunneet ohjata lippunsa jakoon Kouvolan Kipinän kautta. Näin ollen voimme yhteistyökumppaneidemme kautta tarjota hienon pesispelin ja kaiken oheisohjelman niillekin, joilla on taloudellisesti tiukkaa. Iso kiitos yhteistyökumppaneillemme!”


”Olemme jo nyt saaneet kiitosta asiakkailtamme yhteistyöstä. Monen kesä on helpottanut ruokajaon myötä. Kipinä on kiitollinen hyvin alkaneesta yhteistyöstä Koplan kanssa ja on motivoitunut kehittämään yhteistyöverkostoa”, iloitsee järjestötyön suunnittelija Pinja Sakara Kouvolan Kipinä ry:ltä.

Lisätietoja Kouvolan Kipinä ry:n toiminnasta löytyy osoitteesta https://kouvolankipina.fi/ Lippupaketin yrityksellesi tai lahjoitettavaksi sinulle myy:

Simo Pyöriä / p. 0400 488 864 / email simo.pyoria@kouvolanpallonlyojat.fi

Comentarios


bottom of page