top of page

Kouvolan Pallonlyöjät & noname yhteistyöhön


Teknisten urheiluvaatteiden suunnitteluun, valmistukseen ja markkinointiin erikoistunut Nomade Collection Oy Ab on tuotemerkillään noname tehnyt sopimuksen Kouvolan Pallonlyöjien (KPL) kanssa. Yhteistyön osana KPL pelaa ja harjoittelee jatkossa noname tuoteperheen asuissa. 

Monivuotinen sopimus antaa mahdollisuuden kehittää asioita ja synergiaa molemmille osapuolille.

– Pitkäaikaisessa yhteistyökumppanuudessa on voimaa ja mahdollisuuksia kehittää asioita ajan kanssa. Samalla haluamme omalta osaltamme olla mukana Kouvolan Pallonlyöjien tulevaisuuden kehityksessä. Yritys- ja seuratoimintaan liittyy usein myös haasteita, mutta koemme nonamella, että tämä on myös kannanotto hyvän asian puolesta, johon me vahvasti uskomme. Kouvolan Pallonlyöjät kuuluu merkittävänä seurana Suomen pesäpallokartalle ja haluamme olla mukana tekemässä suomalaista urheilutarinaa, toteaa nonamen osaomistaja Kari Arponen.

Kouvolan Pallonlyöjät ovat viime vuosina olleet edustusjoukkueen lisäksi valtakunnan ehdotonta kärkeä junioritoiminnan laajuudessa, mikä antaa hyvän tukijalan asioille. Kouvolan Pallonlyöjissä nonamen laadukkaat urheiluvaatteet otetaan vastaan ilahtuneina.

– Alusta alkaen noname on halunnut olla osa Koplaa. Hienoa, että pääsemme tekemään työtä intohimoisen urheiluvaatetoimittajan kanssa. Meidän peliasun design uudistuu tulevalle kesälle, mutta päävärimme musta ja keltainen säilyvät siinä vahvasti, KPL:n myyntipäällikkö Timo Ruotsalainen kertoo.

Lisätiedot:

Kari Arponen, Key Account Manager Nomade Collection Oy Ab 040 552 7988

Timo Ruotsalainen, myyntipäällikkö Kouvolan Pallonlyöjät 040 028 2900

Bình luận


bottom of page