top of page

Kouvolan Pallonlyöjät ja Lahden Mailaveikot yhteistyöhön


Kaksi perinteistä pesäpalloseuraa Kouvolan Pallonlyöjät ja Lahden Mailaveikot ovat solmineet yhteistyösopimuksen vuosille 2018–2020. Sopimuksen tarkoituksena on tehdä laaja-alaista yhteistyötä seurojen toiminnan kehittämiseksi. Tavoitteena on lisätä pesäpallon harrastamista ja näkyvyyttä Kouvolan ja Lahden seudulla sekä järjestää laadukasta pesäpallotoimintaa.

– KPL:n näkökulmasta on arvokas asia, että saadaan pitkäjännitteisempi sopimus. Toisekseen Lahti on iso talousalue ja siellä on vankat pesäpalloperinteet. Olisi hienoa, jos pesäpallon asema siellä vahvistuu ja lajin näkyvyys paranee. Jos onnistumme omasta tekemisestämme monistamaan pesäpallon hyväksi, niin aina parempi, KPL:n puheenjohtaja Jyrki Hyttinen kertoo.

– Lahdessa pesäpallo on viime vuosina ollut hyvässä nosteessa ja lajin pariin on saatu uusia harrastajia mukavasti. Kasvun myötä on noussut tarve saada sparraustukea lähellä olevalta Superpesis-seuralta. KPL edustaa laadukasta valmennusosaamista ja on yksi johtavia seuroja Superpesis-seurojen joukossa. Lisäksi nyt solmittavan farmisopimuksen myötä saamme loistavan mahdollisuuden laajentaa pelaajille ja erityisesti junioreille tarjottavaa pelaajapolkua. Näin hieno mahdollisuus on enemmän kuin tervetullut meille, toteaa LMV:n varapuheenjohtaja Sakari Sahamies.

Seurat solmivat myös farmisopimuksen, jonka tavoitteena on nostaa Lahden Mailaveikkojen sarjatasoa miesten edustusjoukkueen osalta. Kouvolan Pallonlyöjien pelaajille tämä takaa mahdollisuuden pelata eri sarjatasoilla ja auttaa pelaajia kehittymään tavoitteiden ja pelaajapolun mukaisesti.

Tällä hetkellä Lahden Mailaveikkojen miesten joukkue pelaa suomensarjassa.

Seurojen välinen yhteistyö kattaa myös juniorivalmennuksen, markkinoinnin, viestinnän sekä kumppaniyhteistyön ja olosuhteiden edistämistä. Toimenpiteitä ja tavoitteita seurataan vuosittain.

Lisätiedot:

Jyrki Hyttinen, KPL:n puheenjohtaja p. 050 329 7333

Sakari Sahamies, LMV:n varapuheenjohtaja p. 050 306 4221

Commentaires


bottom of page