Kouvolan Pallonlyöjät ja Kotkamills yhteistyöhön


Kouvolan Pallonlyöjät ja Kotkamills ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Sopimuksen myötä KPL:n kotipeleissä siirrytään käyttämään Kotkamillsin täysin kierrätettäviä kahvikuppeja, lautasia sekä tuoppeja.


Kartongista valmistetut ympäristöystävälliset tuotteet käsitellään myös käytön jälkeen vastuullisesti. Kotkamills toimittaa KSS Energia Areenalle erilliset keräyslaatikot, joihin käytetyt kahvikupit, tuopit sekä kartonkilautaset kerätään ja siten kartongin kuidut saadaan kiertoon.


- Meille on tärkeää saada kokemusta kartongistamme valmistettujen kuppien käytöstä isoissa tapahtumissa, ja KPL:n pelit ovat oiva pelikenttä saada sekä käyttö- että kierrätyskokemusta. Olemme iloisia, että seura haluaa toimia vastuullisesti myös tällä alueella, muovisia astioita korvaten, kertoo Kotkamillsin vastuullisuus- ja viestintäjohtaja Saila Kettunen.


- KPL haluaa olla mukana edistämässä kestävää kehitystä ja kiertotaloutta. Yhteistyömme paikallisen toimijan, Kotkamillsin, kanssa on merkittävä askel tällä tiellä. Kotkamillsin muoveista vapaat ja kierrätettävät tuotteet sopivat mainiosti käytettäväksi KPL:n peleissä, toteaa KPL:n puheenjohtaja Harri Lehto sopimuksesta.


KPL:n kannattajien iloksi ottelutapahtumissa käytettävien kuppien ja tuoppien ulkoasu on suunniteltu KPL:n näköiseksi.

Kuvat Vesa Sailio

​TOIMISTON TAVOITAT

Kouvolan Pallonlyöjät ry.
Salpausselänkatu 40, 3. kerros
45100 KOUVOLA

 

Puhelin: 040 358 6719
toimisto@kouvolanpallonlyojat.fi

​TOIMISTO AVOINNA

Tiistai - perjantai
10:00 - 15:00

Viikonloppuisin
Suljettu

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram