top of page

Koplan toimistolle lisävahvistusta


KPL sai kesäkuun alusta lisävahvistuksen, kun Tommi Manninen aloitti työt toimistolla.

Kesäkuun 4. päivä työt aloittaneen Mannisen, 23, vastuualue on pääasiassa sisällöntuotannossa ja viestinnän kehittämisessä. Lisäksi Manninen tullaan näkemään kotipeleissä tapahtumantuotannollisissa rooleissa.

– Tommi on meille tuttu mies ja on hyvä, kun saamme lisävahvistusta toimistomme joukkioon. Meillä on hyvä tekemisen meininki päällä kaikilla tasoilla ja sen viestiminen ulospäin on tärkeää, KPL:n juniori- ja viestinpäällikkö Harri Liekola kertoo.

– Uskon, että Tommin avulla saamme ottelutapahtumiamme entistä paremmaksi ja kokemukset peleistä olisivat mahdollisimman viihdyttäviä, Liekola jatkaa.

Kouvolasta kotoisin oleva Manninen valmistui kesän kynnyksellä tradenomiksi Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulusta. Manninen on tuttu KPL:n toimistolta kesältä 2017, jolloin hän suoritti koulutukseen kuuluvaa työharjoittelua.

– Yhden kesän tauon jälkeen paluu toimistolle tapahtui sujuvasti. Paljon on sillä välillä tapahtunut, mutta perusperiaatteet ovat edelleen samat, Manninen kommentoi.

– KPL on yksi Kouvolan seuratuimmista urheilujoukkueista ja pesäpallo on kouvolalaisille tärkeä asia. On hienoa päästä taas mukaan pääsarjatason joukkueen arkeen ja kehittämään sen toimintaa!

Comments


bottom of page