top of page

Koplan mukana-kampanja on täydessä vauhdissa!


Koronakriisi koettelee tällä hetkellä kovasti niin urheiluseuroja, yrityksiä kuin kotitalouksiakin. KPL:n osalta kevään tuotot romahtivat kriisin myötä ja kun pelejäkään ei pelata ainakaan ennen kesäkuuta, on tilanne kassan kannalta kestämätön. Tekstin alla olevilla tuotteilla pääsee tukemaan Koplaa vaikeana aikana ja pitämään huolen siitä, että seuran toiminta jatkuu mahdollisimman hyvällä tasolla.

Talvella seuran tavoitteita oli mm. voittaa Suomen mestaruus 2020, tarjota nuorille pelaajille pelipaikkoja Ykköspesiksessä tai muuten kehittävällä sarjatasolla, järjestää Suomen parasta junioritoimintaa ja taloudellisesti jatkaa seuran tiellä kohti velattomuutta. Mistään näistä tavoitteista ei ole vielä luovuttu.

Liput tai kausarin voi ostaa myös Hope ry Kouvolalle!

Koronatilanne rokottaa taloudellisesti urheiluseuroja, yrityksiä ja kotitalouksia. Lapset ovat jo vuosia päässeet Koplan peleihin jo vuosikausia ilmaiseksi, mutta monelle 15 euron otteluliput voivat ensi kesänä tuntua liian isolta sijoitukselta. Pienet aikuisten seuraa tarvitsevat lapset eivät puolestaan voi yksin peleissä käydä. Hope Kouvola ja KPL haluavat tarjota mahdollisuuden kaikille.

Jyväskylän Kirittärien seurajohtaja Petri Kaijansinkko osti 99 € lippupaketin ja haluaa sen osaltaan lahjoittaa eteenpäin. KPL kannustaakin ihmisiä auttamaan ja lahjoittamaan ylimääräiset lippupaketit Hope Kouvolalle.

­­- Lahjoituksena saadut liput menevät suoraan asiakasperheiden käyttöön, jotta perheillä on mahdollisuus yhdessä päästä katsomaan pesäpalloa. Nyt tapahtuneet lomautukset ja irtisanomiset tulevat kuitenkin näyttäytymään pitkälle vielä perheiden arjessa ja kokemuksesta tiedetään, että esimeriksi tällaiset tapahtumat ovat niitä joista silloin tingitään, jos on taloudellisesti tiukkaa, kommentoi Tanja Lahtinen Hope ry Kouvolalta.

KPL haluaa täydentää lasten elämystä lahjoittamalla lasten kokoa olevan fanituotteen jokaista Hope Kouvolalle ostettua viiden lipun pakettia kohden. Hope ry Kouvolalle lippupaketin tai kausikortin ostaneiden ihmisten ja yritysten nimet julkaistaan, mikäli ostajat niin haluavat.

Pelipaidoissa tarjolla myös keltainen vieraspelipaita

Koplan verkkokaupassa on myynnissä aito kauden 2020 Nonamen valmistama pelipaita. Pelipaitoja on mahdollista tilata huhtikuun loppuun saakka joko mustana tai keltaisena. Tilaus lähtee huhtikuun lopussa ja tuotteet saapuvat Kouvolaan noin kuuden viikon päästä tilauksen teosta.

Pelaajien kokoja vertailua varten: Matti Saukko M, Tommi Mäentausta L, Sasu Toikka XL, Juho Hacklin 2XL.

Kannattaa huomioida, että pelipaidan alle kannattaa jättää myös tilaa hupparille tms. kylmiä kelejä varten.

Faniryhmä MustaKeltaisten arpajaisten tuotto lyhentämättömänä Koplalle

MustaKeltaiset ry. on järjestänyt vuosittain arpajaisia oman toimintansa tueksi. Tänä vuonna MuKe on päättänyt lahjoittaa arpajaisten tuotot lyhentämättömänä KPL:n toimintaan. Arpoja on myynnissä KPL:n toimistolla, Parturi-Kampaamo Koskisella Korialla ja etänä MustaKeltaisten hallitusten jäseniltä sekä maksamalla suoraan MustaKeltaisten tilille FI58 5016 1020 0561 22 viitteellä 1122. Yhden arvan hinta on 2€. Arvat ovat myynnissä 3.5.2020 saakka.

Palkinnot arpajaisiin ovat lahjoittaneet paikalliset yrittäjät sekä KPL. Palkintoina mm. kausikortteja KPL:n peleihin, tuotekasseja, kodin tavaraa, lahjakortteja ja vaatteita. Tarkempi lista arvottavista tuotteista MuKen hallitukselta.

Koplan mukana-tukituotteet

 1. Avoin lippu runkosarjaan 25 €

 2. 5 x avoin lippu runkosarjaan 99 €

 3. Toukokuun tukipaketti pelaamattomista peleistä + pelaajien tervehdys 50 €

 4. Kausikortti aikuiset 150 €

 5. Kausikortti eläkeläiset/opiskelijat 120 €

 6. Kausikortti jäsen / mustakeltainen 120 €

 7. Kausikortti runkosarja A1/A2-katsomo 190 €

 8. Kannattajakortti kaikki ottelut 290 €

 9. Klubikortti kaikki ottelut VIP-palveluilla 900 €

 10. Seuran jäsenyys aikuiset 40 €

 11. Seuran jäsenyys eläkeläiset / alle 18-vuotiaat 20 €

 12. Kauden 2020 pelipaita haluamallasi nimellä 79 €

Muuta huomioitavaa

 1. Jäsenkortit tilataan ja toimitetaan kootusti ennen kauden alkua.

 2. Liput ja kausikortit postitetaan heti.

 3. Laskut postitetaan heti.

Lisätietoja

Simo Pyöriä 0400 488 864 / simo.pyoria(at)kouvolanpallonlyojat.fi

Comments


bottom of page