top of page

Koplan kaasu loppui helteessäKouvolan Pallonlyöjät koki kauden ensimmäisen tappionsa, kun Sotkamon Jymy korjasi potin supervuoroparissa loppulukemin 1-2 (7-5, 1-3, 0-7).

Kopla aloitti vahvasti avausjakson ensimmäisessä vuoroparissa, kun Toni Laakso, Janne Kivipelto ja Roope Koskelainen löivät jokainen yhden mieheen. Seuraavissa vuoropareissa Kivipelto ja Laakso lappasivat 30 asteen hellekelissä lisää vettä KSS Energia Areenan kiukaalle siirtäen kotijoukkueen jo 6-1-johtoon. Jymy pääsi kuitenkin jatkuvasti peliin enemmän ja enemmän mukaan, mutta teemapaidoissa pelannut kotijoukkue taisteli itselleen lopulta 7-5-jaksovoiton.

Tauon jälkeen Koplan sisäpeli alkoi yskähdellä pahasti, ja jakson ainoasta kotijoukkueen ilonaiheesta vastasi Sasu Toikka, joka onnistui kotiuttamaan Matti Saukon. Vierasjoukkue Jymy puolestaan oli toisella jaksolla asteen verran edellä iskien kolme juoksua.

– En oikein tiedä, miksi peli hyytyi meillä tauon jälkeen. Ehkä se pelaaminen meni meiltä jotenkin rauhattomaksi, pohdiskeli Koplan ykköspalkittu Laakso ottelun jälkeen.2657 silmäparia saivat nauttia pesäpallosta ja auringosta koko rahan edestä. Kotiyleisön harmiksi supervuoroparissa saunavuoron otti komentoonsa Jymy, joka latoi taululle tylyt 7-0-lukemat Antti Korhosen heilutellessa löylykauhaa kunnarin arvoisesti. Tähän ei Koplan nahka enää kyennyt vastaamaan, ja lisäpiste karkasi Sotkamoon.– Sotkamo pelasi ripauksen paremmin kuin me. Me saimme alussa otteen pelistä ja ehkä hieman hallitsimmekin, mutta emme pystyneet enää parantamaan toisin kuin vastustaja, tuumi lyhyesti pelinjohtaja Matti Iivarinen.


Koplan pelit jatkuvat sunnuntaina 9.6.Seinäjoella JymyJusseja vastaan, ja seuraava kotiottelu pelataan KSS Energia Areenalla torstaina 13.6., kun vastaan saapuu Hyvinkään Tahko.

Comments


bottom of page