top of page

Koplan junnutyö on täydessä vauhdissa – tule mukaan kumppaniksi!


Olen helmikuussa ollut kaksi vuotta KPL:n junioripäällikkönä ja tässä työssä ei tylsiä hetkiä ole. Työn kuvaani on kuulunut seuratyön tapaan aivan kaikkea junioritoiminnan kehittämisestä seuran markkinointiin. Kaudella 2018 edustusjoukkueen huippukauden lisäksi junioritoiminnassa tapahtui hienoja asioita. Koskaan aikaisemmin KPL, eikä mikään muukaan seura ole saavuttanut viime vuoden kaltaista menestystä. KPL voitti leirikultaa E- ja D-pojissa sekä C- ja B-pojissa KPL saavutti SM-hopeaa. Pesiskoulussa aloittelijoita oli kaikkiaan lähes 250.

Koplan junnujen toiminta pyörii täyttä vauhtia myös talvella ja osa joukkueista on pelannut jo ensimmäisiä harjoitusotteluitaan. Helmikuussa osallistumme Kotkan talviturnaukseen isolla joukolla ja maaliskuussa olemme mukana Imatran turnauksessa. Lisäksi pelaamme harjoitusotteluita Sami Hyypiä Areenalla ja Saviniemen hallissa.

Harjoituksiin mahtuu uusia lapsia mukaan, tutustumaan voi tulla milloin vain. Harjoituksista saa lisätietoa joukkueiden yhteyshenkilöiltä tai allekirjoittaneelta. Teemme yhteistyötä Kuusankosken Puhdin kanssa, joka pyörittää tyttöjen joukkuetoimintaa ja heidän harjoituksiaan on Kuusankoskella sekä Kouvolassa. Lisäksi Jaalassa aloitimme talvella Pesiskerho-toiminnan, mikä on ollut todella suosittua. Uutena juttuna alkoi Pesisliikkari taaperoille. Se ryhmä täyttyi 2–4-vuotiaista lapsista viikossa.

Kaikkiaan siis paljon toimintaa ja sen toiminnan kulmakivenä ovat innokkaat ja osaavat valmentajat sekä vanhemmat, jotka osallistuvat aktiivisesti toimintaamme. Junioritoimintamme tavoitteena on liikuttaa lapsia pesäpallon parissa. Tärkeimmät arvomme ovat yhteisöllisyys ja urheilullisuus, jotka näkyvät joka päiväisessä toiminnassamme. Järjestämme yhteisiä tapahtumia säännöllisesti ja edistämme pelaajien mahdollisuutta kehittyä urheilijana niin pitkälle kuin omat halut ja taidot riittävät. Olemme yhtä suurta Koplaa.

Viime kesän onnistuneen Tenavaleirin innostamana, pyrimme keväällä tekemään uuden aluevaltauksen, sillä järjestämme F-E-poikien junioriturnauksen toukokuun alussa. Innokkaita joukkueita mahtuu mukaan molempiin sarjoihin, siitä lisätietoa joko allekirjoittaneelta tai Juuso Ilanderilta. Turnauksesta on tarkoitus tehdä jokavuotinen ja toivomme siitä räväkkää kauden aloitusta pienille junioreille.

Yhteistyöhön Koplan junnujen kanssa?

Meidän yksi isoista asioista tulevalle kesälle on peliasujen uudistus. Yhteistyömme nonamen kanssa sillä saralla on kehittynyt koko ajan ja haluamme viedä sitä eteenpäin taas yhden pykälän. Haemme tällä hetkellä kumppaneita peliasuihin ja junnujen harjoittelupaitoihin.


 1. Sopimus kausille 2019-2021 (kolmivuotinen)

 2. Vuosimaksu peliasussa 300 € tai 500 € / vuosi

 3. Vuosimaksu harjoittelupaidassa 200 € tai 500 € / vuosi

 4. Vuosimaksu junnutaulussa 100 € /vuosi

Menestyksekäs toiminta edellyttää sitoutumista yhteisten tavoitteiden ja asioiden parissa. Toivomme, että Koplan parissa kumppanimme tuntevat ylpeyttä yhteistyöstä, jota tehdään kansallislajimme huippuseuran kanssa.  Pyrimme rakentamaan jokaisen kumppanimme kanssa oman tavan, millä pystymme parhaiten yhteistyötä tekemään.

Junioritoimintamme vahvuuksia ovat voimakas paikallinen näkyvyys ja asiaan sitoutuneet ihmiset. Junioritoimintamme mahdollistaa kustannustehokkaan keinon saavuttaa kuluttajien ja yritysasiakkaiden huomio lasten liikunnan parissa. Monivuotisella sopimuksella saamme laajan näkyvyyden kumppaneillemme ja edistämme yhteisöllisyyttä KPL:ssä.

Liikutamme kesän aikana jopa 400 lasta. Joukkuetoiminnan parissa on lähes 200 junioria. Kumppanimme saa positiivista näkyvyyttä lasten liikunnan parissa ja mahdollistaa yhtenäiset asusteet kaikille junioreillemme.

Joukkueemme pelaavat maakunnallisesti eri sarjoissa ja osallistumme valtakunnallisiin sarjoihin sekä leiritoimintaan aktiivisesti. Kesällä 2018 KPL oli edustettuna peräti 13 joukkueen voimin valtakunnallisilla leireillä. Tulevana kesänä KPL on taas vahvasti esillä sarja- ja leiritoiminnassa, tervetuloa nauttimaan hienoista peleistä!

Toivotan erittäin antoisaa talvikautta kaikille pelaajille ja mukana oleville!

Harri Liekola, KPL:n junioripäällikkö 040 5704182 | harri.liekola@kouvolanpallonlyojat.fi


Jo mukana olevat kumppanit KPL:n junioreiden kanssa

 1. AMH-systems

 2. Arnolds Veturi

 3. Aktiivi

 4. CTS Engteg

 5. Hennalan Kuljetus

 6. Kuljetusliike Nokkanen

 7. Lehto & Lehto

 8. Luumäen maalauspalvelu

 9. MustaKeltaiset ry.

 10. Novast

 11. PK-insinööritoimisto

 12. PP-Betonilattiat

 13. Ramotec

 14. Raute

 15. SKS Group

 16. TGS

 17. TT Monitoimipalvelut Group

 18. Tykkimäen Huvipuisto

 19. Verman

Comments


bottom of page